Proč nakupovat nábytek v OKAY?




 
Stejně jako jsme se už před lety stali jedním z nejsilnějších prodejců elektrospotřebičů v České republice, vedeme si nyní stejně úspěšně i na poli prodeje nábytku. Spojení OKAY Nábytek se do povědomí čechů zapisuje pozvolna, ale o to intenzivněji.

 

Dotazníkový průzkum* uskutečněný na přelomu roku mezi našimi zákazníky ukázal, že pro 69 % dotázaných to byl jejich první nákup nábytku u OKAY. Celých 89 % z této skupiny ovšem uvedlo, že plánuje nakoupit nábytek znovu opět v OKAY. To je pro nás důkazem, že byli s nákupem spokojeni a že ho chtějí zopakovat. Sestavili jsme přehled hlavních důvodů,, proč nakupovat nábytek v OKAY.

Trvale nejnižší ceny na trhu

Jsme pyšní na to, že se nám v OKAY dlouhodobě daří udržet nejlepší ceny při vysoké kvalitě nábytku. Naši odborníci pečlivě vybírají to nejlepší, obchodníci zase vyjednávají ty nejvýhodnější ceny a dodavatelské podmínky. Díky tomu můžeme nabízet nábytek za trvale nejnižší ceny na trhu.

72 % dotázaných uvedlo nejlepší cenu v porovnání s konkurencí jako jeden z hlavních důvodů svého nákupu nábytku v OKAY. Více než dvě třetiny z této skupiny současně uvedly, že je oslovil příznivý poměr cena/kvalita.

Nákup bez rizika

Pořízení nového nábytku je často záležitostí na několik let, proto mu věnujeme až o 65 % času více než například výběru oblečení, nebo o 27 % delší čas než při výběru zájezdu, jak ukázal průzkum. Chceme zkrátka nakoupit bez rizika, že se nám nábytek nebude líbit, nevejde se na své místo nebo třeba bude mít menší úložný prostor, než jsme předpokládali.

Proto jsou pro téměř všechny zákazníky, kteří nakupují nábytek na okay.cz, důležité podrobné fotografie, technické parametry a videorecenze umístěné na webu i uživatelské zkušenosti zákazníků.

30 dní na vyzkoušení nábytku

Drtivá většina respondentů pak vítá možnost 30 dní na vyzkoušení nábytku. Tuto službu jsme v OKAY spustili jako první v České republice, abychom našim zákazníkům umožnili důkladně vyzkoušet jejich nový nábytek v prostředí domova, bez jakéhokoliv tlaku se rozhodnout o jeho nákupu. Rozšiřujeme tím zákonnou povinnost přijmout na e-shopu zakoupené zboží do 14 dnů zpět bez udání důvodu o více než dvojnásobek.

Zákazníci OKAY mohou sedačku podrobit opravdu důkladnému testování za běžných podmínek a teprve pak se rozhodnout, zda si ji ponechají. Případné vrácení nábytku je navíc otázkou pouhých několika dní, kdy si pro něj sami přijdeme, demontujeme a odvezeme. Refundace platby probíhá rychle a spolehlivě.

Boříme bariéry on-line nákupu nábytku

Opatřeními vlády vynucená nutnost nákupu na e-shopu ukázala, jak důležité je přenést osobní přístup odborného personálu na prodejnách do prostředí internetu. Také proto jsme před časem zavedli revoluční službu on-line odborného prodejce. Tu stihlo využít zatím 12 % účastníků průzkumu a všichni bez výjimky ji označili za jednoznačně přínosnou.

On-line odborný prodejce využívá pro komunikaci se zákazníkem nejčastěji videohovor například prostřednictvím Messengeru. Kontakt tak může být dokonce ještě intenzivnější než na prodejně, protože prodejce může zákazníkovi nejen předvést jakýkoliv vystavený nábytek a pomoci mu s výběrem, ale zákazník může například poslat fotografii a rozměry svého obývacího pokoje nebo třeba ukázat přípojku k vodovodu v místě, kde plánuje kuchyň.

Jsme vždy o krok napřed

V OKAY Nábytek poskytujeme svým zákazníkům služby, které jsou unikátní nejen v České republice. Ohlasy i výsledky našeho dotazníkového průzkumu nás utvrzují v tom, že jdeme správným směrem.

* Uvedená data pocházejí z výsledků interního dotazníkového průzkumu konaného od 12. 11. 2020 do 11. 1. 2021 mezi 589 zákazníky, kteří nakoupili nábytek v OKAY.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.