Představujeme vám nové myčky značky Beko

V OKAY pro vás máme exkluzivně produkty od stálice českého trhu, turecké společnosti Beko. Aktuálně vám představujeme nové modely myček Beko s řadou funkcí a aplikací, kterými se právem mohou pyšnit moderní smart domácí spotřebiče. Proč byste si tyto kousky rozhodně neměli nechat ujít a proč je důležité si v dnešní době pořídit myčku Beko, vám prozradíme v našem článku.

Hygiena a správná čistota je v kuchyni základ.

OKAY Tip: Prohlédněte si nabídku velkých domácích spotřebičů v akci.

Proč si pořídit myčku nádobí

Především v dnešní době bychom měli dbát na hygienu a čistotu své domácnosti. Nejen pandemie koronaviru, ale i běžně se vyskytující viry a bakterie, mohou udělat pěknou paseku. Viry dokážou mimo tělo člověka přežít několik hodin až dní, je proto důležité si nejen pravidelně mýt ruce vodou a mýdlem, ale také zamezit jejich přenosu ze znečištěných povrchů. Čistotu v našem domově můžete ovlivnit. Základem je pak čisté nádobí, se kterým vám pomohou nové myčky na nádobí značky Beko.

Ve výbavě myčky Beko najdete koš, který je plně nastavitelný, i když je plný nádobí.

Myčka šetří čas i peníze

Úspora se týká energie, času a především financí. Pokud byste rádi ušetřili, je třeba začít od úplných základů, třeba od spotřebičů běžné denní potřeby, které by vám v rozpočtu mohly udělat největší neplechu.

Pokud si porovnáte ruční způsob mytí nádobí a mytí myčkou, vychází spotřebič jako jasný vítěz. Díky ní totiž ušetříte až 3x více litrů vody. Na jednom mycím cyklu v myčce tedy můžete ušetřit až okolo 33 litrů vody v porovnání s mytím pod tekoucí vodou. Kromě vody plýtváte i používáním pracích prostředků ve velkém množství. Správným dávkováním ušetříte jak za prostředek, tak za vodu. A navíc ještě ušetříte energii, myčky Beko jsou totiž úsporné.

Díky propojení funkcí DeepWash a CornerIntense nemusíte nádobí předmývat, případně domývat, což vám velmi výrazně ušetří jak vodu, tak váš čas. Funkce AutoDose zase optimálně dávkuje množství mycího prostředku, tudíž ani kapka čističe nepřijde nazmar a vy opět ušetříte.  

OKAY Tip: Víte, jak si udělat chytrou smart domácnost? Máme pro vás několik tipů, které najdete v našem článku.

Myčka nádobí přináší příjemný pocit, že někdo dělá špinavou práci za vás.

Výhody myček Beko

  • Úsporný provoz

Myčky nádobí Beko spadají do energeticky úsporných tříd. Každý spotřebič je opatřen energetickým štítkem, na kterém se dozvíte nejen podrobnosti o energetické třídě, ale i o spotřebě energie, vody v litrech a emisích hluku.

K úspoře výrazně přispívá i úsporné tepelné čerpadlo, které spolu s uzavřeným systémem cirkulace tepla šetří energii.

  • CornerIntense

Speciální rameno vám zajistí dokonale umyté nádobí i v rozích myčky na nádobí Beko. Oproti běžnému mycímu ramenu má CornerIntense™ vylepšený tvar a pohybuje se po čtverci, nikoliv po kružnici jako běžné rameno. Díky tomu se voda s mycím prostředkem dostane do všech rohů spotřebiče a umyje nádobí v rozích stejně dobře, jako by bylo umístěné uprostřed spodního koše. Nádobí tak můžete rozmístit po celé ploše mycího koše s jistotou, že bude dobře umyté. Navíc se dá rameno snadno vyjmout a vyčistit.

  • DeepWash

Konečně budete mít dokonale umyté lahve. Jedná se o speciální systém držáku a trysek, který dokáže spolehlivě umýt často nedostupný vnitřek lahví, vysokých sklenic a termohrnků. Nic není potřeba „předmývat“, trysky vody navíc se o vše postarají.

  •   Aplikace HomeWhiz

Aplikace, která vám umožní stažení a úpravu dalších programů.

  • Dávkování AutoDose

Funkce AutoDose vám pohlídá správné dávkování prostředků. Postará se o to, aby bylo nádobí dobře umyté, ale mycím gelem se neplýtvalo. Zásobník AutoDose stačí doplnit jednou za čas a samotné dávkování už řeší sám. Tím se vyhnete nadměrnému dávkování a ulevíte nejen své peněžence, ale i přírodě, protože se do odpadní vody dostane až o 28 % méně mycího prostředku. Takže dosáhnete kýženého výsledku, navíc s ekologickou rovinou.

  • Programy pro eliminaci virů a bakterií

Podle zjištění WHO je nutná teplota minimálně 60 °C po dobu 15 minut, aby byly virové částice zničeny. Myčky nádobí Beko jsou vybaveny hned několika programy, které toto splňují a vaše nádobí umyjí tak, že budete mít jistotu hygienické čistoty. Patří mezi ně funkce Quick&Shine, Hygiene a InnerClean, který zabezpečí čistotu samotné myčky na nádobí.

  • SelfDry

Mezi bonusové funkce myček Beko patří také SelfDry, umožňující uniknutí přebytečné vlhkosti z prostoru myčky po skončení programu. Díky tomu je nádobí dříve suché a je připravené k uložení.

Prohlédněte si další nabídku elektra


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.