OKAY na mezinárodním nábytkovém veletrhu MOW

Naši nábytkoví specialisté jsou právě v těchto dnech na mezinárodním festivalu MOW v německém Bad Salzuflenu, aby se seznámili s produkcí více než 400 vystavovatelů a aktuálními trendy v oboru. Na ploše 85 000 m2 místního Messezentra uvádí své nové kolekce všichni renomovaní výrobci i mladé nábytkové firmy, z nichž většina vystavuje své modely pouze na MOW.

Jednotlivé výstavní haly představují expozice věnované obývacím pokojům, ložnicím, kuchyním, koupelnám nebo třeba dětským pokojům. Návštěvníky tvoří především odborná veřejnost z více než 60 zemí světa a náš OKAY nábytkový tým samozřejmě nemůže chybět.

Co je trendy?

Aktuální směr celého nábytkového trhu vyjádřil samotný veletrh MOV ve stručném, ale výstižném přehledu klíčových slov, z něhož vybíráme jen ty nejdůležitější: pohodlí jako koncept, útulnost, teplo, individualita, multifunkčnost, nábytkové programy, elektrické výškově nastavitelné stoly, kulaté pohovky, sametové a strukturované textilie, boxspring postele, dub, dynamické barvy, potahy z recyklovaných materiálů, vysoké botníky, zrcadla s osvětlením, venkovský dům...

Podívejte se na fotografie přímo z místa dění a inspirujte se spolu s námi. Opět pro vás vybíráme to nejlepší a těšíme se, že vám letošní novinky budeme moci již brzy nabídnout v našich prodejnách i na e-shopu okay.cz.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.