Nejlepší dárky pro maminku

Najít ten nejlepší dárek pro maminku na Vánoce může být někdy velkým oříškem, zvláště pak třeba pro pány. Dárek je potřeba vybírat s láskou i určitým rozmyslem. Přece jen chceme mámu potěšit a udělat ji radost a také poděkovat za laskavou a obětavou péči, kterou věnuje nejen nám, ale celé naší rodině. Máme pro vás několik tipů, kterými zaručeně nezklamete.

Potěšte svou nejbližší osobu dárkem od srdce.

OKAY Tip: Prohlédněte si zboží z kategorie malé spotřebiče, které je momentálně v akci.

Každá žena touží být krásná

Zamyslete se, co má vaše maminka ráda, jaké má například koníčky a co ji skutečně potěší. Určitě nešlápnete vedle elektrem, které denně používá, případně si s ním může zkrášlit svůj zevnějšek. Vždyť takový dárek ocení každá žena.

Dárek pro mámu vybírejte například z kategorie elektra „dámské beauty“. Patří sem žehličky, kulmy či epilátory, zkrátka vše pro zkrášlení těla i vlasů.

Dopřejte si chvilku péče o sebe a svůj zevnějšek.

Dlouhodobě oblíbené jsou epilátory, které ženy jistě potěší. Navíc v zimě je ideální období pro tuto proceduru, neboť pokožka není vystavována slunečnímu záření.

Některé epilátory jsou vybaveny masážním mechanizmem, který těsně před epilační hlavou masíruje pokožku, čímž ji stimuluje a odvádí tím pozornost od vlastní epilace. Proces je tak méně bolestivý a vy si vychutnáte nejen čas pro sebe, ale i menší relax.

 

Dárek pro maminku na Vánoce mohou být i již zmíněné výrobky pro úpravu vlasů. Vždyť bujná hříva je korunkou krásy každé ženy. Navíc tento typ elektra používají ženy denně. Pokud si na tom navíc vaše maminka zakládá, tak jí jistě potěšíte novou kulmou, žehličkou nebo fénem. Výběr z několika teplot a rychlostí foukání už je dnes samozřejmost.

Darujte dokonale zdravé a upravené vlasy.

Dárek pro zdraví je tou nejlepší investicí pro vaše milované.

Dárek pro mámu je jistě i elektrický zubní kartáček, který představuje alternativu ke kartáčkům klasickým. Jejich výhody spočívají především ve snadnějším a dokonalejším čištění chrupu.

Přece jen zubař není levná záležitost, tak proč nepředcházet zdravotním problémům včas. Elektrické zubní kartáčky se kompletně postarají o čistá a zdravá ústa, chrup i dásně zbaví škodlivého plaku, čímž snížíte riziko zubního kazu. Některé navíc efektivně bělí a odstraňují pigmentové skvrny.

 

Dárek do kuchyně

S tímto typem dárku velmi opatrně. Ne každou ženu potěší jako dárek například sada hrnců nebo mixér. Pokud je však pro vaši maminku vaření a příprava pokrmů nejen koníček ale rovnou vášeň, směle do toho a vyberte ji ten nejlepší multifunkční robot, který dokáže v kuchyni zázraky a „šéfkuchařce“ ušetří čas i zbytečnou námahu.

Dárek do domácnosti

Zde je podobná situace, jak s vánočním dárkem do kuchyně. Pokud to však uděláte chytře a mazaně, bude váš dárek opěvován a vyzdvihován do nebes. Snad na každou ženu padne stres z úklidu domácnosti. Proto se nabízí řešení v podobě chytrého robotického vysavače, který jí úklid usnadní. Takový vysavač může uklízet, když budou všichni v práci, ovládat jej lze přes mobilní aplikaci a než se nadějete, dopijete kávu nebo vrátíte z práce, máte uklizeno. A takové kouzlo uklízení snad potěší každého, ne?

Maminka - aktivní sportovec a propagátor zdravého stylu

Je vaše maminka sportovec tělem i duší? Žije aktivním a zdravým životním stylem? Tak proč ji nepotěšit dárkem z kategorie smart elektra. Pokud ráda sportuje, hýbe se nebo cvičí, bude jistě ráda, pokud bude její výkon chytře a přehledně zaznamenáván. Pořiďte ji chytrý náramek nebo chytré hodinky. Nejen, že se jedná o praktický dárek, ale je to i doplněk, kterým můžete vhodně a stylově podtrhnout outfit. Tyto malé „vychytávky“ vám dokážou monitorovat spánkovou aktivitu, měřit vaši tepovou frekvenci a sledovat počet spálených kalorií. A takové funkce se po Vánocích budou hodit snad každé ženě.

Chytré hodinky i náramky jsou praktickým doplňkem každodenního života.

Prohlédněte si další nabídku elektra

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní

telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky

nádobí

Vestavné

spotřebiče

Smart

elektro

Vysavače

Péče

o tělo

Do

kuchyně

Mikrovlnné

trouby

Audio

Sporáky

Sluchátka

Příslušenství

ELEKTRO

Lednice

Pračky

Televizory

Sušičky

Mobilní

telefony

Notebooky

Kávovary

Myčky

nádobí

Vestavné

spotřebiče

Smart

elektro

Vysavače

Péče

o tělo

Do

kuchyně

Mikrovlnné

trouby

Audio

Sporáky

Příslušenství

Sluchátka


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.