Chytré řešení úložných prostor

Nejen v malých bytech jsou problémem úložné prostory a přehršel věcí. Zkrátka máte všeho moc a už žádné místo, kam vše přehledně urovnat, schovat a poklidit. Řešení se nabízí v podobě efektivních úložných prostor. Vyřešte tak elegantně problém rafinovaným uskladněním věcí jednou pro vždy. Tipy a nápady najdete v našem článku.

Pokud nejste z těch, kteří bez mrknutí oka vyhazují a třídí věci, budete se muset spolehnout na úložné prostory.

OKAY Tip: Prohlédněte si nabídku sedacích souprav s velkým úložným prostorem, které jsou momentálně v akci.

Úložné prostory vyřeší nedostatek místa

Bohužel žádný byt není nafukovací. S lehkou dávkou inspirace a pár tipy, však i v malé domácnosti uložíte vše, co potřebujete. Využijte proto všechny prostory na maximum – výklenky, kouty nebo místo pod schody. Sem pohodlně umístíte skřínku nebo poličku.

Rozkládácí sedací soupravy s úložným prostorem jsou vždy skvělou investicí.

V obýváku schovejte deky, časopisy a ovladače

Využívejte kouzel multifunkčního nábytku – investujte do sedací soupravy s úložným prostorem, kam uskladníte lůžkoviny, časopisy nebo polštáře a peřiny pro přespání návštěvy. Stejně tak je rafinovaná skrýš v taburetu, který je nejen podložka na nohy, ale můžete jej využit jako další místo k sezení či úschově drobností.

OKAY Tip:  Víte, jak si stylově, prakticky a funkčně vybavit malý byt? V našem článku pro vás máme pár tipů, jak na to.

V ložnici musí být pořádek

O výhodách nábytku s úložným prostorem a chytrým řešením se můžeme bavit i v případě ložnice a postele. Místo pro uložení ručníků, záclon a lůžkovin je zabudované přímo v posteli. Zkrátka za úložné prostory pod postel ještě poděkujete. A co čelo postele? To není jen tak, i to nabízí řadu výhod. Zde mohou být zabudované boční vysouvací šuplíky, či jej lze využít pro odkládání věcí podobně jako na noční stolek. Úložné prostory pod postel jsou nepostradatelné.

Taburety zdaleka nevyužijete pouze v obýváku, uplatnění najdou v ložnici i šatně.

Všemožnými organizéry, háčky a přihrádkami, přispějete v kuchyni k přehlednému pořádku.

Praktické úložné prostory v kuchyni

Kuchyně se často dělají, co nejmenší a mnohdy jsou skutečně skromného provedení. Potřebný úložný prostor v kuchyni se proto často řeší do výšky. Pokud však nedisponujete příliš vysokými stropy, nebo to jednoduše nelze, existuje celá řada pomocníků. Od obrovského množství organizérů na příbory, které se mohou umístit do šuplíků až po skříňky v kuchyňské lince. Pokud máte hodně pánví a hrnců, využijte praktické závěsné systémy na stěnu. Nejvíce používané jsou v kuchyni dózy různých tvarů a provedení, samozřejmostí jsou pak krabičky a plastové misky.

 

 

Krabice a boxy

Tenhle typ úložných prostor se neztratí nikdy a nikde. Do boxů a krabic rozmanitých velikostí, tvarů a barev uklidíte naprosto cokoliv. Některé jsou dokonce designově velmi povedené a mohou vhodně zapadnout do celého konceptu interiéru. Jednoduše je uložíte do polic, skříní nebo regálů. Pokud máte děti, můžete se s nimi kreativně na krabicích vyřádit a vytvořit originální a osobitý doplněk do jejich dětského pokoje.

Do úložného boxu schováte oblečení, hračky, deky, polštáře i časopisy.

Prohlédněte si další nabídku nábytku

Sedačky

Postele

Kuchyně

Ložnice

Matrace

Dřevěný

nábytek

Doplňky do

bytu

Koupelny

Kanceláře

Obývací

pokoje

Sedačky

Postele

Kuchyně

Ložnice

Matrace

Dřevěný

nábytek

Doplňky do

bytu

Koupelny

Kanceláře

Obývací

pokoje


Článek pro Vás připravila Jana Houbová

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.