Pultový mrazák Beko HSA 24530

Zboží je vyprodáno

Pultový mrazák Beko HSA 24530

Kód výrobku: HSA24530
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mrazáky

Energetická třída A++

Pořiďte si tichý, skladný a přehledný truhlicový mrazák Beko HSA 24530 v energetické třídě A++ za skvělou cenu! Mrazák Beko HSA 24530 bez problémů pojme až 230 l potravin, skvěle se hodí do obchodů i do domácností. Díky velkému úložnému prostoru jednoduše uskladníte i velké kusy masa a jiných čerstvých potravin. S přehledným vnitřním uspořádáním, které si můžete libovolně upravit, vždy víte, co kde najdete. Součástí mrazáku jsou 2 drátěné koše.

Silný mrazící výkon

Akumulační doba pultového mrazáku Beko HSA 24530 je 67 hodin, takže se o své potraviny nemusíte bát ani při poruše či výpadku proudu. Rozhodně nezklame ani svým silným mrazícím výkonem, se kterým zvládne během 24 hodin zmrazit až 12 kg potravin. 

Antibakteriální těsnění

Těsnění ve dveřích je obecně známo ideální prostředí pro růst a množení různých bakterií. Ptáte se, proč tomu tak je? Na to existuje velice jednoduchá odpověď. Jedná se o místo, které se velice špatně udržuje v naprosté čistotě, což těmto nezvaným návštěvníkům vyhovuje. Pultový mrazák Beko HSA 24530 se totiž může pochlubit tím, že do jeho těsnění ve dveřích byly přidány antibakteriální látky, které vytváří bariéru, přes kterou žádný mikroorganismus nepronikne. Díky tomu bude vnitřek mrazničky dokonale hygienicky čistý a potraviny v něm uložené si zachovají svoji čerstvost po ještě delší dobu.

Čerstvé i po rozmrazení

Speciálně navržený ventilátor zamrazí jídlo v přihrádkách FastFreeze o 10 % rychleji. Dochází tak k menší změně krystalické mřížky zamrazené potraviny, která je po rozmrazení čerstvější a chutnější.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě