Beko HS 222540

Zboží je vyprodáno

Beko HS 222540

Kód výrobku: HS222540
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mrazáky

Pultový mrazák Beko HS 222540

Přemýšlíte, jak nejlépe udržet čerstvost potravin po několik dnů, týdnů a měsíců? Nejlepším řešení je zmrazení. Díky němu si budete moci oblíbené potraviny odložit i na "horší časy", kdy jich bude nedostatek. Ideálním pomocníkem v tomto ohledu je pultový mrazák Beko HS 222540. Nízká spotřeba řadí mrazák do energetické třídy A+++, která je šetrná nejen k životnímu prostředí, ale především k vaší peněžence. 

Silný mrazící výkon

Za pouhý jeden den si zvládne poradit až s 15 kilogramy uložených surovin a zachovat jejich lahodnou a originální chuť. V případě poruchy je zvládne udržet ve zmraženém stavu až 67 hodin. Jeho čistý objem činní 220 litrů, takže se hodí i pro větší domácnosti. Aby bylo zajištěno, že využijete celý prostor do posledního puntíku, je rozdělen praktickými 3 koši.

Antibakteriální těsnění

Těsnění ve dveřích je obecně známo ideální prostředí pro růst a množení různých bakterii. Ptáte se, proč tomu tak je? Na to existuje velice jednoduchá odpověď. Jedná se o místo, které se velice špatně udržuje v naprosté čistotě, což těmto nezvaným návštěvníkům vyhovuje. Ovšem, od teď už o nich uslyšíte maximálně od rodinných příslušníků a známých. Pultový mrazák Beko HS 222540 se totiž může pochlubit tím, že do jeho těsnění ve dveřích byly přidány antibakteriální látky, které vytváří bariéru, přes kterou žádný mikroorganismus nepronikne. Díky tomu bude vnitřek mrazničky dokonale hygienicky čistý a potraviny v něm uložené si zachovají svoji čerstvost po ještě delší dobu.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě