Beko DIS 15012

Zboží je vyprodáno

Beko DIS 15012

Kód výrobku: DIS15012
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

Přenechte špinavé nádobí myčce Beko

Sníte o dokonale čistém nádobí, ale bez nutnosti dlouhého drhnutí či nucení ostatních členů domácnosti? Co si takhle splnit sen s vestavnou myčkou Beko DIS 15012. Jedná se o praktického pomocníka, který disponuje celou řadou funkcí, díky kterým ušetříte spoustu času, práce a především energie. Dokonce ani její vzhled nezůstal pozadu. 
Dalším velkým pomocníkem je možnost výškového nastavení horního koše. Díky tomu budete moci do myčky vložit i vyšší předměty.

ProSmart invertorový motor

Vrcholná technologie invertorového motoru ProSmart v myčce Beko vám přináší nízkou hlučnost, vysoký mycí výkon, nízkou spotřebu elektřiny a dlouhou životnost. Myslíme nejen na vaši peněženku, ale i na životní prostředí.

Nízká spotřeba

Hlučnost se pohybuje kolem pouhých 54 dB, takže se jí nebudete muset bát zapnout i přes noc a nestane se, že by někoho budila.
Nejlepší ale ovšem zůstává její nízká spotřeba. Ta ji také řadí do úsporné energetické třídy A. To znamená, že je šetrná nejen k životnímu prostředí, ale především k vaší peněžence.

Aqua stop

Každý určitě minimálně jednou slyšel vtipnou historku, kdy došlo k vytopení souseda, v tom horším případě jste byli hlavními hvězdami tohoto příběhu vy osobně. Od teď už se vám tohle nikdy nestaneMyčka nádobí Beko DIS 15012 disponuje chytrým systémem Aqua Stop, který hlídá jakýkoliv únik vody v průběhu mytí. V případě, že by došlo k nějaké poruše je okamžitě zastaveno další napouštění vody a ta, které je již ve spotřebiči přítomna bude odčerpávána ven z myčky.

Fast +

Inteligentní funkce Fast+ až 3x zrychluje mycí program. Dává vám tak více času na důležitější věci než je mytí nádobí.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě