BEKO DIN 28330

Zboží je vyprodáno

BEKO DIN 28330

Kód výrobku: DIN28330
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

ProSmart invertorový motor

Vestavná myčka BEKO DIN 28330 je skvělý pomocník v boji, proti špinavému nádobí. Díky ní již nemusíte ztrácet váš drahocenný čas mytím talířů, ale můžete se věnovat věcem, které jsou pro vás mnohem příjemnější. Nízká spotřeba řadí spotřebič do energetické třídy A+++, což pro vás znamená nižší náklady na provoz a také šetrnější přístup k životnímu prostředí. Invertorový motor ProSmart se zárukou 10 let vám zaručí dlouhou životnost myčky.

 

Celá řada chytrých programů

Její kapacita je až 13 sad nádobí, takže se tento spotřebič výborně hodí i do početnějších rodin. K docílení požadovaného cíle můžete volit z 8 programů a 6 teplot.  Navíc nemusíte čekat, až se myčka zcela naplní. Lze ji totiž spustit, i pokud je horní i dolní koš naplněn pouze z části. Uvnitř myčky se nachází senzory, které podle úrovně znečištění vody automaticky odpustí nebo připustí vodu. Díky tomu ušetříte spoustu energie i vody. Pokud není nádobí příliš špinavé, postačí vám program Mini 30, který trvá 30 minut a probíhá při teplotě 35°C. Myčka je navíc vybavena mechanickým systémem Glass Care 40, který chrání vaše sklo před poškozením. Speciální uzavřený sušicí systém a systému extra sušení Steam Gloss zajistí, že vaše nádobí bude vždy perfektně suché. Nechybí zde ani funkce odloženého startu, která spuštění programu posune o 1-24 hodin.

 

Quick&Clean

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

WaterSafe

Díky ochraně Aquasafe+ a Waterstop se nemusíte obávat poškození myčky způsobeného únikem vody. Jakmile voda začne téct, myčka sama zastaví její přívod. Pokud dojde k prasknutí přívodní hadice, myčka zastaví i přívod vody z kohoutku. Myčky Beko jsou vybaveny speciální funkcí pro tablety All-in-one, díky které můžete používat kompaktní tablety s maximální funkčností. Už se vám nestane, že by se tablety špatně rozpustily, či zanechaly na nádobí skvrny.

 

Výškově nastavitelný koš Acrobat

Vše snadno nastavíte na ovládacím panelu s LCD displejem. Dále se zde nachází signalizace pro případnou potřebu doplnění leštidla a soli. Výšku horního koše Acrobat lze libovolně měnit. Navíc se uvnitř nachází praktický 3. výsuvný koš. Sprchování uvnitř myčky probíhá ve 3 úrovních.

 

Programy

  • Předmytí
  • Mini 30
  • Eco 50
  • Quick & Clean
  • Intensive 70
  • Auto program
  • Aqua Flex
  • Glass Care 40
  • + Inner Clean program pro čištění myčky

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě