BEKO DIN 28322

Zboží je vyprodáno

BEKO DIN 28322

Kód výrobku: DIN28322
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Rameno AquaIntense

Plně vestavná myčka na nádobí Beko DIN 28322 vlastní speciální dolní rameno AquaIntense, které zajistí dokonalé umytí vašeho nádobí. Myčka s kapacitou 13 sad nádobí a šířkou 60 cm bude skvělým pomocníkem v každé kuchyni. Díky myčce na nádobí budete mít mnohem více času, který můžete strávit s rodinou a přáteli. LCD displejje integrovaný v horní liště spotřebiče a informuje o zvoleném programu a nutnosti doplnění soli a leštidla. Celý průběh mycího cyklu můžete sledovat díky světelné signalizaci promítané na podlahu.   

 

Invertorový motor

Invertorový motor vychází z klasického motoru, který přenáší elektřinu na rotor pomocí uhlíků. Dochází k větším třecím silám a jiskření. Nová technologie přináší motor, který je přímo elektronicky řízený, nepoužívá uhlíky a dochází k přímé a plynulé regulaci. Výsledkem je menší spotřeba energie a velmi tichý provoz. Firma Beko poskytuje 10 let záruku na tento typ motoru.

 

Aqua stop

Spotřebič je chráněn před případným únikem vody. Systém WaterSafe uzavře přívod vody do spotřebiče, pokud dojde k náhlému zvýšení hladiny vody ve vaně pod spotřebičem.

 

Program Active Wash

Díky programu Active Wash můžete naplnit myčku silně a lehce znečištěným nádobím najednou. Při aktivaci tohoto programu nastaví myčka intenzivní proud ostřiku v dolním koši a naopak menší intenzitu v koši horním. Můžete tak zároveň mýt silně špinavé hrnce s choulostivým nádobím jako je sklo. Navíc má myčka výškově nastavitelný horní koš Acrobat a to i tehdy je-li už plný. Dolní prostor se zvětší a poskytne místo pro umytí velkých hrnců a pekáčů. K dispozici je dále třetí koš, který je umístěn v té nejvyšší úrovni a je vybaven vlastním mycím ramenem. Koš je ideální pro příbory a menší kusy nádobí.    

 

 

9 mycích programů

Celkem můžete vybírat z 9 programů: předmytí, samočistící program, eco 50, quick&clean, auto 40-65, intenzivní 70, aqua flex, glass care, mini 30. Myčce nechybí časovač a extra sušení. Ať už se rozhodnete použít kompaktní tabletu All-in-one, využít jen poloviny kapacity myčky nebo zkrátíte program, vždy docílíte skvělých výsledků. 

 

Quick & Clean

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě