BEKO DIN 16210

Zboží je vyprodáno

BEKO DIN 16210

Kód výrobku: DIN16210
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Vestavné spotřebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

Vestavná myčka BEKO DIN 16210 o šířce 60 cm se díky své nízké spotřebě řadí do energetické třídy A+. Šetří tak nejen přírodu, ale především vaše výdaje. Třída mytí i sušení spadá do kategorie A, což je dle evropských norem nejvyšší možná třída.

 

Celá řada chytrých programů

Kapacita myčky činní 12 sad nádobí, takže bez problému umyjete vše, co potřebujete. Navíc nemusíte čekat, až se myčka zcela naplní. Lze jí totiž spustit, i pokud je horní i dolní koš naplněn pouze z části. Uvnitř myčky se nachází senzory, které podle úrovně znečištění vody uvnitř myčky automaticky nastaví nejvhodnější mycí cyklus. Díky tomu ušetříte spoustu energie i vody. Pokud není nádobí příliš špinavé, postačí vám program Mini 30, který trvá 30 minut a probíhá při teplotě 35°C.

 

Za 58 minut je umyto a usušeno

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

Maximální péče o skleničky

Myčka je navíc vybavena mechanickým systémem Glass Care, který chrání vaše sklo před poškozením. Jakmile je program dokončen, myčka vás automaticky upozorní zvukovým signálem. Vše snadno nastavíte na ovládacím panelu. Dále se zde nachází kontrolky pro případnou potřebu doplnění leštidla a soli. Navíc je myčka vybavena světelnou signalizací provozu na podlahu.

 

Funkce WaterSafe

Myčky Beko jsou vybaveny speciální funkcí pro tablety All-in-one, díky které můžete používat kompaktní tablety s maximální funkčností. Už se vám nestane, že by se tablety špatně rozpustily, či zanechaly na nádobí skvrny. Díky ochraně WaterSafe+ se nemusíte obávat poškození myčky způsobeného únikem vody. Jakmile voda začne téct, myčka sama zastaví její přívod. Pokud dojde k prasknutí přívodní hadice, myčka zastaví i přívod vody z kohoutku. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě