Whirlpool WTLS 60810

Zboží je vyprodáno

Whirlpool WTLS 60810

Kód výrobku: WTLS60810
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Představujeme vám novou moderní pračku Whirlpool WTLS 60810! Tento model je díky svým dovednostem kombinací kvality a praktičnosti. Pojďme si ji společně představit.

Whirlpool WTLS 60810 je typ volně stojící pračky, která dominuje svým vkládáním shora. Díky 6.smyslu COLOURS, který využívá výhodu jedinečného asymetrického otáčení bubnu s cílem poskytnout stejný prací výkon jako u programu pro smíšené prádlo 40°Cpři teplotách již od 15°C. 

Skvělou vlastností této práčky je její úspornost - řadíme ji mezi jednu z nejúspornějších na našem trhu. Pračka sama je schopna dle Vámi zvoleného programu rozeznat nutnou spotřebu vody, energie a času. To vše s přihlédnutím na materiál a savost vložené tkaniny. Spotřebu tím můžete redukovat až o neuvěřitelných 30%! Správný chod vaší pračky zajistí energetická třída A+++.

Buben je ošetřen technologií Soft Opening, a tak se nemusíte bát jeho hlasitých projevů při otevírání - vše jde s lehkostí a tiše. Jeho celková kapacita pro vložené prádlo se pohybuje okolo 6 kg.

Díky intuitivnímu ovládání zvládne praní doopravdy každý! Ovládací panel je zřetelný a jasný, uzpůsobený i pro ty největší začátečníky. 

 

  Maximální komfort Vašemu prádlu zajistí těchto 14 programů: rychlé praní 15 minut, jeans, máchání a odstřeďování, intenzivní odstřeďování, vypouštění vody, colours 15 , rychlé praní, předpírka, intenzivní máchání, bez máchání, tlačítko start/pauza, odložený konec, reset tlačítko.

 

 

 

Pro ujasnění a přehlednost si nyní můžeme vyzdvihnout těchto několik vlastností: 

  • úspora energie
  • kapacita až 6kg 
  • technologie šestého smyslu
  • velký výběr pracích programů

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě