Whirlpool HSCX 90430

Zboží je vyprodáno

Whirlpool HSCX 90430

Kód výrobku: HSCX90430
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pračky

Kondenzační sušička Whirlpool HSCX 90430 s tepelným čerpadlem a inteligentní technologií 6. smysl vám otevírá nové možnosti v sušení prádla. Spotřebič s kapacitou 9 kg je řazen do energetické třídy A++, což znamená, že spotřebujete při jeho provozu méně energie. 

Sušička Whirlpool HSCX 90430 je vybavena efektivním, tichým a spolehlivým motorem SenseInverter. Technologie 6. smysl si sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení.

Sušící buben je vyroben z nerezového materiálu. Pro snadnější manipulaci disponuje spotřebič ukazatelem zanesení filtru, indikací plného zásobníku a zobrazením zůstatkového času. Jistě oceníte funkci provzdušnění pro provětrávání prádla bez ohřívání vzduchu a osvěžení párou pro svěží a voňavé oblečení. Také můžete využít například funkci nemačkavá úprava, rychlé/krátké sušení nebo smíšené prádlo. Pomocí dotykového ovládání nastavíte jeden z 10 programů. Na konec programu vás upozorní zvukový signál. Dětská pojistka uzamkne nastavené funkce nebo zabrání zapnutí spotřebiče. Pro časové přizpůsobení si oblíbíte i funkci odložený start, která posune začátek sušení podle vašich potřeb. Velice praktická je možnost záměny dveří. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě