Whirlpool AWE 60710

Zboží je vyprodáno

Whirlpool AWE 60710

Kód výrobku: AWE60710
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Hledáte způsob, jak do své menší koupelny vměstnat kvalitní a zároveň prostorově úspornou pračku? Sáhněte po vrchem plněné pračce Whirlpool AWE 60710, která nabízí širokou nabídku programů, inovativní funkce a práci v energetické třídě A++, což značí nízkou spotřebu a šetrnost k životnímu prostředí. Buben pračky Whirlpool pojme pro jeden cyklus 6 kg prádla.

Na výběr máte hned z 18 pracích programů, mezi kterými nechybí klasické režimy pro praní bavlny, syntetiky či jemného prádla ani speciální funkce pro praní džínového oblečení, vlny apod. Spěcháte a chcete mít v mžiku k dispozici čisté oblečení? Využijte extra rychlý prací program, který se postará o vaše prádlo během 15 minut. Pro silně znečištěné oblečení použijte předpírku a intenzivní prací program. Pračka je vybavena také dalšími přídavnými funkcemi, které vám praní ještě více usnadní. Jednou z nich je odložený start, díky kterému můžete buben naplnit teď a začátek praní nastavit na dobu, kdy to pro vás bude vhodnější.

Ovládání pračky Whirlpool AWE 60710 je velice jednoduché a intuitivní. Přehledná tlačítka na ovládácím panelu a malý kontrolní displej skrývají veškerá nastavení. Buben pračky je vyvážený a po skončení pracího cyklu se vždy automaticky nastaví do polohy pro váš snadný přístup. 

Samozřejmostí jsou také integrované bezpečnostní systémy. Kromě standardního dětského zámku byla pračka opatřena kontrolou tvorby pěny nebo ochranou proti přetečení.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě