Výhody vaření v páře

Poslední dobou je velmi moderní příprava jídla v páře. Můžete tak ušetřit spoustu času, který byste jinak strávili v kuchyni. Navíc bude vaše jídlo zdravější, než kdybyste ho vařili ve vodě nebo smažili na pánvi.

Proč?

Vařením a ohříváním v páře využíváte potraviny šetrně. Na rozdíl od klasického vaření totiž neztrácejí důležité živiny a vitamíny. Můžete tak zachránit až o 50 % více vitamínů. Navíc takto připravené jídlo neztrácí barvu ani chuť, dokonce ani když jej opakovaně ohříváte.

Samozřejmě můžete připravovat více jídel najednou. Chutě se nemísí a vše máte připraveno rychle a ve stejný čas. Kvalitní parní trouby vás samy upozorní, kdy začít ohřívat které jídlo, abyste měli vše hotové zároveň.

„Díky přípravě jídla v páře zachráníte většinu vitamínů a minerálů.“ Profesor OKAY

Jak to funguje?

Základem je cirkulace horké vodní páry. Voda ve spodní části hrnce (v zásobníku trouby) se zahřívá a mění v páru. Ta putuje vzhůru a ohřívá vložené potraviny. V horní části hrnce (trouby) pak chladnoucí pára kondenzuje na vodu a stéká zpět dolů do zásobníku. Tento proces se stále opakuje.

Hlaví výhody

V páře Ve vodě Na pánvi
Šetrné tepelné zpracování
Příprava jídla bez tuku
Jídlo se nepřipaluje
Příprava více jídel najednou
Snadné čištění

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě

Nepodporovaný prohlížeč

Litujeme, používáte internetový prohlížeč, ve kterém vám Okay nebude fungovat.

Zkontrolujte prosím, zda používáte aktuální verzi některého z podporovaných prohlížečů níže, nebo zda máte v prohlížeči povolenou podporu JavaScriptu.

Podporované prohlížeče jsou:

Omlouváme se, že naše aplikace nefunguje na starších prohlížečích.