Vivanco V-33839

Zboží je vyprodáno

Vivanco V-33839

Kód výrobku: V33839
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Sluchátka do uší

Vychutnejte si dunivé basy na svých cestách! Stylová sluchátka s In-ear konstrukcí tlumí okolní hluk a dají vyniknout vaší skvělé hudbě! Vivanco představil sluchátka s výborným poměrem cena/výkon, která dokáží reprodukovat především rock, metal a pop v kvalitě, která se vyrovná mnohem dražším modelům konkurenčních značek. Svým basovým projevem nadchnou každého nadšeného posluchače moderní muziky.

Pokud dáte přednost číselně vyjádřitelným parametrům, pak vás jistě zaujme frekvenční rozsah, který pokrývá pásmo od 18 Hz do 21 kHz, tedy více než celé slyšitelné spektrum. Nízká impedance 16 Ohmů pak umožňuje použití i se slabými zdroji, jakými jsou MP3 přehrávače, ty mají zpravidla problémy s výkonnými domácími sluchátky o impedanci i několik set Ohmů. Třešničkou na dortu je pozlacený konektor, který zlepšuje vedení zvukového signálu a zabraňuje šumu a jiným zkreslením.

In-ear konstrukce má výborné vlastnosti pro poslech hudby na cestách, především v hlučném prostředí, jakým je tramvaj, vlak či letadlo. Špuntová sluchátka tlumí okolní hluk a vy se tak můžete plně soustředit na svou hudební sbírku.

Nadšeni budete i z designu, ten je nejen moderní a esteticky líbivý, ale i praktický. Například plochý kabelje jedním z nejlepších řešení, které dokáže odolávat zamotávání kabelu v kapse či pouzdru. Samotné provedení sluchátek je z kovu, což prospívá životnosti i kvalitě zvuku. Konektor 3,5mm jack je nejběžnější konektor, který zajišťuje plnou kompatibilitu s MP3 přehrávači, mobilními telefony i počítači.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě