Trust Mobi Headphone - white (20113)

Zboží je vyprodáno

Trust Mobi Headphone - white (20113)

Kód výrobku: MOBIBILA
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Sluchátka přes hlavu

Kvalitní sluchátka Mobi od společnosti Trust nabízejí především stylový design a kvalitní upravitelnou konstrukci.

Sluchátka se mohou pyšnit opravdu krásným a stylovým designem, díky kterému jejich nošení nebude spojeno jen s poslechem hudby, ale stanou se vaším módním doplňkem. Jedinečný vzhled je však jen třešničkou na dortu plného dalších vynikajících funkcí. Mezi ty patří i kvalitní a pevná konstrukce s upravitelným hlavovým mostem, která je však zároveň i velice lehká a skvěle se nosí. Most i náušníky jsou navíc polstrované, takže nošení sluchátek bude bezproblémové a ani po delší době nebudou na obtíž.

Zárukou vysokého zvukového výkonu jsou poté nejen kvalitní 40mm měniče, ale i frekvenční rozsah 20 Hz až 20 kHz a citlivost 105 dB.

Další velkou výhodou sluchátek je odnímatelný nezamotávající se kabel. Na něm je navíc umístěno univerzální tlačítko dálkového ovládání, ve kterém je zabudovaný i mikrofon a kterým se dají například přijímat hovory. Sluchátka tak vmžiku využijete jako soupravu pro handsfree telefonování. Celá sluchátka jsou pak snadno složitelná a zaručují tak svoji kompaktnost a snadné přenášení.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě