Thrustmaster TX Ferrari 458 pro Xbox One - 4460104

Zboží je vyprodáno

Thrustmaster TX Ferrari 458 pro Xbox One - 4460104

Kód výrobku: VOLTHR0008
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní zóna

Thrustmaster TX Ferrari 458 je dokonalý doplněk pro závodní simulátory. Je určený především pro Xbox One™ a má oddělitelný volant od kovových pedálů.

Volant otočitelný o 900°

Thrustmaster TX Ferrari 458 disponuje volantem, který dokonale simuluje skutečnost díky možnosti otočení o 900°. Díky servomotorkům je možné dokonalé nastavení polohy a simulování přesných parametrů odpovídajících skutečnému ovládacímu prvku v reálném automobilu.

Díky patentované technologii H.E.A.R.T HallEffect AccuRate je volant Thrustmaster TX Ferrari 458, snímající úhel natočení pomocí magnetických senzorů, dokonalý herní doplněk. Díky 16 bitovému řešení je snímán úhel natočení až pro 65536 poloh.

 

Styl Ferrari

Pedály Thrustmaster TX Ferrari 458 jsou navrženy tak, aby dokonale simulovali pedály v autech značky Ferrari, a to nejen funkčností, ale také vzhledem. Oba dva pedály jsou celokovové a vysoké 10 cm. Díky Super high-end spínačům vydrží více než 10 milionů prošlápnutí.

Kompatibilita

Zařízení Thrustmaster TX Ferrari 458 je kompatibilní nejen s herní konzolí Xbox One™, ale také s PC. Tato kompatibilita je zajištěna pomocí ovladačů společnosti Thrustmaster, které jsou k dispozici z jejich stránky ts.thrustmaster.com, kde najdete vždy aktuální ovladače.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě