Thrustmaster Ferrari 458 Italia Xbox 360 a PC 4460094

Zboží je vyprodáno

Thrustmaster Ferrari 458 Italia Xbox 360 a PC 4460094

Kód výrobku: VOLTH0043
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní zóna

Chcete si připadat jako závodník Formule 1? Se závodním volantem Thrustmaster Ferrari 458 Italia, který má jako první oficiální licenci od Ferrari a Microsoft Xbox 360, se jím prostě stanete! Hrací volant je skutečnou replikou volantu Ferrari 458 Italia, které je hvězdou Forza Motorsport 4. Optimální ovládání pro Xbox je zajištěno také díky velikosti 28 cm a gumové struktuře. 

Při ovládání budete využívat originálních Manettino voleb na volantu. Vybaven je také 2polohovým přepínačem, který umožňuje uživateli měnit nastavení hry i během závodění. Samozřejmostí je automatický návrat volantu do základní polohypo ukončení hry.

8 snadno přístupných akčních tlačítek dovolí úpravu hry během závodu, k dispozici je také osmisměrové tlačítko Motor Start. Také je vybaven svítícím tlačítkem Xbox Guide, který označuje číslo hráče. Volant lze otáčet až o 270 stupňů a pedály vám poskytnou velice realistický odpor. Systém pro upínání nabízí extra stabilitu a bez nejmenšího problému ho upevníte na jakýkoli stůl. 

U systémů Windows Vista a Windows 7 není potřeba instalovat ovladače. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě