TechnoLine MA 10050

Zboží je vyprodáno

TechnoLine MA 10050

Kód výrobku: MA10050
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Domácnost, zahrada a hobby

Konečně meteorologická stanice, která odpovídá požadavkům dnešní doby a komunikuje s vaším smartphonem! Monitorovací systém - meteorologická sada Technoline Mobile Alerts MA10050 patří k nejnovější řadě produktů od společnosti Garni, jejíž specializací jsou právě domácí meteostanice, teploměry či budíky. Využívá bezdrátových čidel k měření teploty, relativní vlhkosti, srážek a rychlosti a směru větru. Zařízení poskytuje zajímavé možnosti, k nimž patří nastavení alarmu pro minimální a maximální hodnoty všech měřených veličin či zobrazení historieNasbíraná data jsou přenášena přes bránu a váš router na Internet. Vy je pak můžete sledovat na všech mobilních zařízeních s operačním systémem iOS 7 nebo Android 3.2či jejich novějšími verzemi. Vše, co potřebujete, je aplikace MOBILE-ALERTS.

Mobilní aplikace nabízí mnoho vychytávek, kterých budete určitě rádi využívat, napřiklad různé barvy oken se zprávami pro lepší orientaci, zobrazování notifikací například o spuštění alarmu nebo indikace stavu baterií v jednotlivých bezdrátových čidlech. K bráně lze připojit maximální počet neuvěřitelných 50 čidel. S těmi pak můžete dále pracovat, například nastavit teplotní alarmy, které vás upozorní v případě, že teplota stoupla, nebo klesla na nastavenou úroveň. O její činnosti informují LED diodyO napájení brány se stará síťový adaptér 20 V, který je součástí dodávky.

Měření mají na starosti bezdrátová čidla pro měření teploty a relativní vlhkosti MA10200 ve voděodolném provedení. Displej zobrazuje střídavě po 3 sekundách teplotu a relativní vlhkost. Pro napájení budete potřebovat 2 ks tužkových baterií typu AA. Srážkoměr MA10650monitoruje srážky, které si v aplikaci zobrazíte za uplynulou hodinu, 24 hodin, 7 dní a 30 dní. Také on vyžaduje 2 ks tužkových baterií typu AA, které obdržíte jako součást balení. Anemometr MA10660 zajišťuje zobrazení srážek v aplikaci za uplynulou hodinu, 24 hodin, 7 dní a 30 dní, včetně historie ukládání dat 18 měsíců a možnosti přenosu dat pro další zpracování. Nadšenci se budou moci zabývat pestrou škálou statistik. Dále nabízí měření rychlosti a směru větru (16 různých směrů). Přenos dat probíhá každých 7 minut. Napájení této části sady se uskutečňuje vestavěnými nabíjecími bateriemi a solárním panelem.

Meteorologická sada Technoline Mobile Alerts MA10050 se skládá z brány, síťového adaptéru, LAN kabelu, čidla MA10200 pro měření teploty a relativní vlhkosti s bateriemi (2x typ AA), srážkoměru MA10650s bateriemi (2x typ AA), anemometru MA10660 se solárním panelem s vestavěnými nabíjecími bateriemi (2x typ AAA), montážních dílů, 4 tužkových baterií typu AA3 kartiček s QR kódem.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě