SteelSeries Sensei Wireless Gaming Mouse (62250)

Zboží je vyprodáno

SteelSeries Sensei Wireless Gaming Mouse (62250)

Kód výrobku: 62250
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní myši

Vylepšení řady Sensei

Bezdrátová herní myš SteelSeries Sensei Wireless využívá nejnovější bezdrátové technologie, a tak vám zaručí kvalitu turnajové úrovně stejně jako její předchůdce - drátová herní myš Sensei. Tato herní myš komunikuje s počítačem s nejvyšší frekvenci na trhu (1000 Hz) s garancí odezvy o 1 ms, jenž eliminuje možnost bezdrátové prodlevy. Tuto neuvěřitelně nízkou odezvu umožňuje speciální bezdrátová technologie optimalizovaná pro propustnost velkého objemu dat. Navíc laserový senzor dodává přesnost až 8200 CPI.

Estetika

Výhra může být vše, ale proč nevyhrávat se stylem? Sensei Wireless byl pečlivě vytvořen, aby zapadl mezi vaše oslnivé herní vybavení. Spojení ergonomie, kovu a podsvícení tvoří herní myš, jejíž vzhled je stejně ostrý jako její výkon.

Nekončící hra

Sensei Wirless vyhladila všechny předsudky, kterým bezdrátové myši čelili v posledních letech. Vývojáři v SteelSeries vyřešili výkonvýdrž baterie a nabíjení. Postarali se tak o hašteření okolo bezdrátových myší, abyste mohli věnovat více času hraní.

Turnajová úroveň

Poprvé v historii je tu bezdrátová myš s vlastnostmi hodných turnajů. Sensei Wireless se pyšní řadou ocenění za obouruký design a zároveň vylepšuje vlastnosti svého předchůdce.

Udržte si vítěznou náladu a přizpůsobte si nastavení myši včetně zdvihu, funkce tlačítek a citlivosti senzoru. Tlačítka myši jsou citlivá a továrně testována na 30 miliónů kliknutí, takže se na ně opravdu můžete spolehnout.

Dynastie Sensei

Už od roku 2009, kdy vyšla první myše řady Sensei, se firma SteelSeries snaží vytvořit tu nejlepší herní myš turnajové úrovně. Během tohoto procesu se řada Sensei vylepšovala. Dnes můžete mít všechny skvělé vlastnosti řady Sensei v bezdrátové myši bez jediného kompromisu.

Tvar Sensei

Ikonický vzhled myší Sensei se stal oblíbenou stálicí mezi profesionálními hráči díky svému prvotřídnímu designu a výkonu. Proto je u bezdrátové varianty zachován ergonomický tvar, který padne do pravé i levé ruky.

Kov

Skrolovací kolečko je zasazeno do elegantního kovu kontrastujícího s měkkým černým povrchem. Dokovací stanice je také z kovu, díky kterému je odolná a moderně vzhlížejcí zároveň.

16,8 Mliónů barev

Pomocí SteelSeries Engine 3 můžete měnit podsvícení dokovací stanice a dvou samostatných částí myši z palety více jak 16,8 miliónů barev. Nastavte si jakoukoliv ze tří oblastí(stále svícení, pulzování barev nebo indikace stavu baterie).

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě