Russell Hobbs 21991

Zboží je vyprodáno

Russell Hobbs 21991

Kód výrobku: 2199156
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Pákové kávovary

Lahodná filtrovaná káva

kávovarem Russell Hobbs 21991 Legacy Floral připravíte chutnou kávu v pohodlí vašeho domova. Nezáleží, zda máte rádi kávu silnou či jemnou, tento kávovar připraví přesně takovou kávu, jaká vám chutná. Navíc jistě zaujme svým elegantním černým designem s květinovými vzory.

Nové funkce a technologie

Pro ještě lepší chuť filtrované kávy je kávovar vybaven novými funkcemi. Moderní technologie spařovací hlavice zajistí lepší rozložení teploty a extrakci kávy. Kávovar obsahuje skleněnou konvici o objemu 1,25 litru, což odpovídá až 10 šálkům. Pokud se vám toto množství zdá příliš, lze kávovar nastavit pro 1-4 šálky. Během vaření se zasvítí osvětlený kroužek a udržuje teplotu kávy

Vyspělá technologie spařovací hlavice

Tato spařovací hlavice s vyspělou technologií rovnoměrněji a rychleji stříká vodu skrz umletou kávu. Zdokonalené rozprostření vody prolije celý obsah kávy ve filtru a vede k lepšímu rozpouštění kávy a lepší extrakci chuti.

O 50 % rychlejší dosažení optimální teploty

Zdokonalená kontrola teploty se postará o to, aby voda dosáhla správného stupně pro lépe vylouhovanou kávu, v souladu s Evropskou asociací kávových specialistů (SCAE). Jedná se o standard nastavený lidmi, kteří vědí, jak by měla chutnat správně připravená káva. Takže jestli ji milují oni, vy budete taky!

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě