Morphy Richards 48615

Zboží je vyprodáno

Morphy Richards 48615

Kód výrobku: MR48615
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

Multifunkční parní hrnec MORPHY RICHARDS 48615

Multifunkční parní hrnec MORPHY RICHARDS 4861 zvládne připravit 8 různých forem přípravy pokrmů. Umí jak vařit v páře, grilovat, fritovat, vařit, zapékat, smažit, pomalu vařit a dokonce tak i dusit. V kuchyni tedy ušetříte spoustu důležitého místa,protože vám bude stačit jediný spotřebič. Celkový objem nádoby je 2,9 litru,takže se skvěle hodí i pro větší jedlíky.
Tento chytrý pomocník zvládne dodat vašemu vaření novou úroveň.Jídlo bude rychleji a kvalitněji připravené, a jeho chuť bude naprosto nezapomenutelná.

 Vždy pro něj najdete využití

Také máte kuchyň plnou důležitých spotřebičů, bez kterých si vaření neumíte představit, ale každý umí jednu, maximálně dvě věci, zabírají spoustu místa a vy je vytahujete jen občas? Tohle se vám už nikdy nestane. Největší předností tohoto multifunkčního parního hrnce je všestrannost.Zvládne si poradit s vařením v páře, grilováním, fritováním, vařením, zapékáním, smažením, pomalým vařením a ani dušenípro něj nebude sebemenší problém. Zapomeňte na spoustu velkých neskladných přístrojů, když vám stačí jeden, který zvládne vše.

 Vysoký výkon

Maximální příkontohoto malého kouzelníka je až 1500 W, což vám zaručí skutečně rychlou přípravu jakéhokoliv jídla.Navíc si můžete sami podle potřeby regulovat teplotu a to od 60 °C až do 240 °C, díky tomu bude každý kousíček správně propečený. Vnitřek nádoby je vyroben z nepřilnavého materiálu, takže nehrozí, že by se pokrmy "přilepovaly",vždy půjdou krásně vytáhnout. I přes to, je ale důležité mít o všem přehled. Jak ho zajistit? Velice jednoduše. Celý proces vaření je možné sledovat a to díky víku, které je vyrobené z tvrzeného skla.

 Příslušenství

  • Fritovací koš
  • Napařovací mřížka
  • CZ receptář

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě