Microsoft Office Pro 2010 CZ PC Attach Key PKC CZ OEM (269-14831)

Zboží je vyprodáno

Microsoft Office Pro 2010 CZ PC Attach Key PKC CZ OEM (269-14831)

Kód výrobku: 26914831
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Software

Systém Microsoft Office 2010 nabízí nové flexibilní a výkonné způsoby dosahování nejlepších výsledků v práci, doma nebo ve škole. Pomocí nástrojů, které přispívají ke kreativnějšímu zachycení vašich nápadů, můžete vytvářet vynikající sestavy a prezentace. Díky přístupu k souborům systému Office přes webový prohlížeč nebo mobilní telefon se systémem Windows můžete zůstat připojeni ke svým projektům i tehdy, když nejste u svého počítače. Můžete účinně spolupracovat s jinými uživateli v různých oblastech a časových pásmech prostřednictvím současného sdílení, úprav a revize souborů.

Se systémem Office 2010 máte svou práci pod kontrolou a můžete provádět úkoly a dosahovat skvělých výsledků, ať pracujete kdekoli a jakýmkoli způsobem.

Microsoft Word 2010:
Aplikace Word 2010 Vám usnadní tvorbu profesionálně vypadajících dokumentů díky komplexní sadě nástrojů a novým funkcím. Pokročilé funkce kontroly, komentářů a porovnání Vám dovolí rychleji spolupracovat s kolegy. Vynikající integrace dat dokáže zajistit stabilní připojení k důležitým zdrojům obchodních informací. Přináší také zcela nový způsob spolupráce uživatelů na dokumentu. Při spoluvytváření můžete upravovat písemné materiály a zároveň sdílet nápady s jinými uživateli. Pokud dokumenty publikujete online, budete k nim mít přístup s možností zobrazení a úprav z prakticky jakéhokoli počítače nebo telefonu se systémem Windows. V aplikaci Word 2010 můžete u textu dokumentu použít efekty formátování, jako je stín, zkosení, záře a odraz stejně snadno jakou použití tučného písma nebo podtržení.

Microsoft Excel 2010:
Program Microsoft Office Excel 2010 je velmi účinný pro různé analýzy a správu informací či dat. Pomocí nové funkce nazvané Minigrafy můžete vytvářet malé grafy v jediné buňce, a rychle tak zjišťovat vzory v datech. Funkce Průřez umožňuje bohatou vizualizaci zobrazení kontingenční tabulky a kontingenčního grafu, abyste mohli dynamicky segmentovat a filtrovat data a zobrazit tak přesně to, co potřebujete. Vystavíte-li tabulky online, budete je moci otevřít, zobrazit nebo upravit kdekoli z libovolného počítače nebo z telefonu se systémem Windows. S novou 64bitovou verzí aplikace Excel 2010 je analýza obrovského množství informací snadnější než kdykoli dříve. Je možné analyzovat složité rozsáhlé datové sady, které jsou větší než 2 GB, což bylo omezení v předchozích verzích aplikace Excel.

Microsoft Powerpoint 2010:
Tento program Vám umožní rychlé vytváření efektivních dynamických prezentací. Díky sofistikovaným fotografickým efektům ušetříte čas a peníze, protože nemusíte používat další softwarové programy na úpravu fotografií. Aplikace přináší zcela nový způsob spolupráce uživatelů na prezentacích. Prostřednictvím spoluvytváření můžete upravovat prezentaci současně s dalšími uživateli z různých míst. Umožňuje také přímé vložení a úpravu souborů videa. Klíčové body videoklipu si lze označit záložkami a zajistit si tak rychlý přístup nebo automatické spuštění animace při dosažení těchto záložek. Prezentaci lze vysílat odesláním adresy URL, která umožní zobrazení prezentace na webu. Cílová skupina uvidí snímky s vysokou věrností, a to i tehdy, když nemá nainstalovanou aplikaci PowerPoint.

Microsoft One Note 2010:
Program poskytující uživatelům místo ke shromáždění téměř všech typů a forem informací. Díky tomu lze plně nahradit Vás papírový poznámkový blok. Aplikace nabízí nástroje pro rychlé vyhledávání všech uložených informací. Program obsahuje mnoho nástrojů a funkcí, které zaručí i zpracování nadměrného množství informací. Data je možné upravovat a prohlížet poznámky z webu nebo pomocí smartphonu.

Microsoft Outlook 2010:
S aplikací Outlook 2010 můžete snadno spravovat e-mailové zprávy z více poštovních schránek. Je možné synchronizovat několik e-mailových účtů služeb, jako je Hotmail či Gmail, nebo služeb téměř jakéhokoli jiného poskytovatele. Vylepšené připojení k systému Microsoft Exchange Server podporuje využití a správu několika e-mailových účtů systému Exchange Server v jednom místě. Zobrazení Konverzace v aplikaci Outlook 2010 zlepšuje sledování e-mailových konverzací, čímž omezuje nadměrnou informační zátěž a umožňuje snadno zvládnout i velké počty zpráv. Jediným kliknutím lze celé konverzace zredukovat nebo zařadit do kategorií. Nová funkce Rychlé kroky vám umožňuje vytvářet a ukládat vlastní akce, které se skládají z více kroků. Tyto akce lze poté provádět jediným kliknutím myši.

Microsoft Access 2010:
Aplikace Access 2010 Vám umožní vytváření informací, sestav a databází. Výbornou novinkou je možnost využití potenciálu komunity. Můžete stavět na šablonách databází vytvořených jinými uživateli a podělit se s nimi o své vlastní návrhy. Sestavy aplikace Access můžete integrovat pomocí více datových připojení a informací propojených nebo importovaných z jiných zdrojů. Databázi můžete rozšířit na web, aby mohli uživatelé bez klientské aplikace Access otevřít webové formuláře a sestavy pomocí prohlížeče a automaticky synchronizovat změny. Také můžete s webovou databází pracovat offline, provést změny návrhu a dat a následně je synchronizovat pomocí serveru Microsoft SharePoint Server 2010, až se znovu připojíte. V aplikaci Access 2010 byl přepracován Návrhář maker, což usnadňuje vytváření, úpravy a automatizaci logiky databáze.

Microsoft Publisher 2010:
Tento program je určen pro vytváření marketingových materiálů od konceptu až po jejich odeslání. Díky tomuto programu můžete například snadno spravovat seznam zákazníků či sledovat marketingové kampaně. Můžete tvořit firemní identitu pro obchodní i osobní potřeby, které obsahují například název Vaší firmy, její kontaktní informace nebo firemní logo. V aplikaci Publisher 2010 budete pracovat jako fotografický odborník. Můžete snadno vkládat a zaměňovat fotografie při zachování vzhledu a rozložení publikace nebo šablony. Fotografie můžete posunout, přiblížit nebo oddálit a oříznout, abyste získali perfektní obrázek. Aplikace přináší nové nástroje, které pomáhají převést obyčejný text na dokonalou typografii. Můžete používat stylistické sady, stylistické alternativy, pravé kapitálky, ligatury, styly číslování a další možnosti písem OpenType, jež jsou součástí aplikace Publisher, a dosáhnout tak jiného vzhledu bez hledání nových písem.

Parametry a specifikace:

Verze:
Microsoft Office 2010 Professional

Obsažené aplikace:
Microsoft Word 2010
Microsoft Excel 2010
Microsoft Powerpoint 2010
Microsoft One Note 2010
Microsoft Outlook 2010
Microsoft Publisher 2010
Microsoft Access 2010

Médium:
Bez média (pouze licenční klíč)

Licence:
Pro 1 počítač, komerční využití, nepřenositelná

Lokalizace:
Česká

Technická podpora:
Roční

Systémové požadavky:
Procesor: 500 MHz
Paměť: 256 MB (doporučeno minimálně 512 MB)
Pevný disk: 3 GB místa
Grafická karta: s podporou DX9.0c a minimálně 64 MB paměti
Displej: 1024 x 576 bodů
Operační systém: Microsoft Windows XP (SP3) pro 32bit aplikace a sady, Microsoft Windows Vista 64bit SP1 pro 64bit aplikace a sady

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě