LYNX Grunex Gamer 2016, 10462289

Zboží je vyprodáno

LYNX Grunex Gamer 2016, 10462289

Kód výrobku: 10462289
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní PC

Prvotřídní výkonný počítač LYNX Grunex Gamer 2016 v herním designu od české značky LYNX. Jejich spolupráce s herní komunitou dala vzniknout hernímu počítači s výborným poměrem cena vs. výkon a je tak volbou pro všechny hráče. Kromě plynulého hraní nových her je počítač vhodný k dalším aktivitám jako je streamování Full HD videí, surfování po internetu, práce s multimediálním softwarem i běžná kancelářská práce. Samozřejmostí u takové sestavy je velice tichý chodpři plné zátěži a nízká spotřeba elektřiny.

Výkonný procesor

Výpočetním srdcem herního počítače LYNX Grunex Gamer 2016 je 2jádrový procesor Intel® Core™ i3-6100 pracující na frekvenci 3,7 GHz. Tento 64-bitový procesor určený pro základní desky se socketem LGA1151 je určen pro každodenní použití i pro použití v herních sestavách. Podporu při zpracování informací zajistí 8 GB paměti RAM (DDR4) pracující s frekvencí 2133 Mhz. Efektivní chlazení pro maximální výkon zajišťuje ultratichý chladič SilentiumPC Spartan LT HE922.

 

Grafická karta

Druhým nejdůležitějším prvkem herní sestavy LYNX Grunex Gamer 2016 je grafická karta MSI NVIDIA GeForce GTX 950. Ta výrazně ovlivňuje plynulost her, rychlost vykreslování v grafických programech i výkon při renderování videí. Moderní architektura Maxwell využívá pokročilých technologií a kvalitních součástek MSI Military Class 4 vyladěných přímo pro hráče. Neuvěřitelně tiché a spolehlivé chlazení i při extrémním zatížení pak zaručí chladič MSI Twin Frozr V.

 

Další vlastnosti

Data jsou ukládána na rychlý SSD disk HyperX FURY s kapacitou 128 GB, který zajistí rychlé načítání operačního systému Windows 10 Homea všech jeho aplikací. Pro objemná data, zálohy, filmy či hudbu je pak určený harddisk o kapacitě 1 TB. LYNX Grunex Gamer 2016 dále disponuje množstvím portů USB 3.0 i USB 2.0. K dispozici jsou také porty HDMI, DVInebo DisplayPort. Pro připojení k internetu slouží integrovaná LANkarta. Samozřejmostí je také DVD mechanika.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě