Lenovo Notebook Multimode Premium YOGA 2 13 Silver 59-433650

Zboží je vyprodáno

Lenovo Notebook Multimode Premium YOGA 2 13 Silver 59-433650

Kód výrobku: 59433650
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Stříbrný Lenovo YOGA 2 13 je určen pro ty, kteří si potrpí na výkon a používají notebook k práci, ale i dotykové zábavě. Dva režimy fungování umožní pohodlné psaní na klávesnici, ale také sledování filmů nebo používání dotykových aplikací, bez toho, aby klávesnice překážela. Díky promyšlenému systému můžete displej otočit o 360° a systém dokáže automaticky rozpoznat v jakém ze 4 režimů (notebook, stojánek, tablet, stan) se nachází a přizpůsobí tomu nastavení i aplikace.

Displej s úhlopříčkou 13,3'' a rozlišením 1920 x 1080 px, tedy Full HD. 10bodový displej je tak optimalizován pro použití se systémem Windows 8.1.

Výkonný procesor Intel® Core™ i7 zajistí plynulý chod všech aplikací bez prodlev, k čemuž pomůže i 8 GB operační paměti RAM. Pro vaše data je k dispozici rychlé SSD úložiště s celkovou pamětí 256 GB.

Výdrž baterie dosahuje až 8 hodin v závislosti na typu práce, což jej dělá také ideálním společníkem na cesty. Lenovo Energy Managment zaručuje dlouhodobou životnost díky pokročilým technologiím pro úsporu energie. Notebook Lenovo YOGA 2 13 je pouze 1,5 kg těžký, což jej s tloušťkou neuvěřitelných 17,3 mm činí ideálním pro uživatele na cestách.

Samozřejmostí je vícedotykový touchapd optimalizovaný pro operační systém Windows 8.1, což umožní snadné posouvání, přibližování nebo otáčení obrazu. Nad touchpadem je umístěná klávesnice AccuType, která je ergonomicky navržena tak, aby bylo psaní pohodlné a přesné. Zvuk se k vašim uším bude linout ze stereorepoduktorů s technologií Dolby® Home Theater® pro bohatý zvuk a dokonalý poslechový zážitek.

Zajímavou funkcí je technologie Lenovo Motion Control pro zadávání jednoduchých příkazů pohybem ruky nebo Lenovo Voice Control pro hlasové ovládání svého notebooku.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě