Lenovo IdeaTad A8 59-407832

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTad A8 59-407832

Kód výrobku: 59407800
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

Asijský gigant Lenovo rozšiřuje svou řadu tabletů o kompaktní osmipalcový kousek spadající do řady A. Pod názvem Lenovo IdeaTab A8 se skrývá praktický společník pro surfování na internetu, poslouchání hudby nebo zkrácení dlouhé chvíle pomocí her nebo videa. Celé zařízení má nejen malé rozměry, ale také nízkou hmotnost a elegantní design. Tabletem tak zaujmete nejedny zvědavé oči, a to zejména při cestování, pro které má ideální parametry.

Lenovo A8 pracuje pod taktovkou operačního systému Android 4.2, ten ale bude možné upgradovat na modernější Android KitKat 4.4. O výpočetní výkon zařízení se stará čtyřjádrový procesor MTK 8121 nataktovaný na 1,3 GHz ve spolupráci s 1 GB RAM. Displej zobrazující HD rozlišení (1280 x 800) byl zkonstruován technologií IPS, takže umožňuje sledovat obraz v nezměněné kvalitě ze širokých pozorovacích úhlů.

Nastavit jako hlavníVeškerá data je možné ukládat na 16 GB interní paměť.  Tablet má paměťový slot pro microSDHC karty, kterými lze kapacitu navýšit. Pak získáte mnoho místa například pro fotky nebo video pořízené přední 2 Mpix nebo zadní, kvalitnější, 5 Mpix kamerou. S Lenovo IdeaTab A8 po ruce zachytíte všechny jedinečné okamžiky. Nemusíte se obávat ani o výdrž baterie. Kapacita 4200 mAh umožňuje používat tablet mnoho hodin a zpříjemnit si tak třeba dlouhé cestování. Mezi další přednosti patří perfektní zvuk, který zajišťuje dvojice předních reproduktorů s použitím Dolby® Digital Plus. Pro připojení k internetu je k dispozici Wi-Fi přijímač. Data mezi zařízeními je možné přenášet přes Bluetooth nebo microUSB port. Vaši polohu zjistíte díky vestavěnému GPS modulu.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě