Lenovo IdeaTab A8-50, modrá - (59407786)(59407805)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTab A8-50, modrá - (59407786)(59407805)

Kód výrobku: 59407805
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety
Tablet Lenovo A8-50 nabízí mnoho funkcí, díky kterým si užijete spoustu zábavy. Špičkový obraz a vynikající zvuk vám přináší v modročerném provedení. Tablet je neobyčejně lehký a tenký, tloušťkanedosahuje ani 9 mm a hmotnost je 360 g. Využijete ho na čtení, poslech hudby či prohlížení webu a až skončíte, jednoduše ho zasunete do kapsy či tašky.
 
Vícedotykový displej je vybaven technologií IPS (In-plane Switching), jež se vyznačuje tím, že nabízí široké pozorovací úhly, což využijete především během ukazování obsahu svým přátelům. 8" širokoúhlý displej vám poskytne nádherné barvy bez ohledu na osvětlení. 
 
Uvnitř malého tabletu se skrývá vysoce výkonný čtyřjádrový procesor, který zajistí efektivní multitasking a především plynulé fungování systému Android. Bez jakékoli trhání si tak vychutnáte sledování videa v HD kvalitě či hraní her. Filmy či hry si užijete i ve skvělé zvukové kvalitě, kterou zajišťují dva stereo reproduktory s technologií Dolby Digital Plus
 
Tablet je vybaven dvěma kamerami. Zadní 5Mpx fotoaparát vám dovolí pořizovat úžasné fotografie ve vysoké kvalitě. Přední 2Mpx kamera usnadní focení autoportrétů či videohovory.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě