Lenovo IdeaTab A7 59-444657

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTab A7 59-444657

Kód výrobku: 59444657
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

Praktický a spolehlivý tablet Lenovo IdeaTab 2 A7-20 vám zpříjemní chvíle zábavy ať jste kdekoliv. Kompaktní provedení a přesto dostatečně velký displej umožní nejen hrát oblíbené hry, ale také sledovat videa či bezproblémově surfovat na internetu a chatovat s přáteli.

Výkon

Tablet je vybaven čtyřjádrovým procesorem pracujícím s frekvencí 1,3 GHz. Ten ve spolupráci s 1 GB operační paměti RAM zprostředkuje výkon postačující pro veškeré úlohy, které po tabletu požadujete. Pro vaše osobní data, aplikace, hry a další multimédia je k dispozici 8 GB úložiště, které je možné samozřejmě rozšířit pomocí paměťové kartyvelikosti až 32 GB. Na vnitřním úložišti je také předinstalován mobilní operační systém Android 4.4 KitKat.

Displej

Multidotykový displej s úhlopříčkou 7" poskytuje dostatek prostoru pro přehlední zobrazení všech obrazových informací v rozlišení 1024 x 600 px. Dnes je tablet s možností připojení k internetu naprostá nezbytnost - zde je k dispozici bezdrátové rozhraní Wi-Fi pro surfování na internetu a stahování dat a také Bluetoothpro spárování s dalšími zařízení podporující tuto funkci. Samozřejmostí je i GPSpro možnost navigace ve městě i v přírodě.

Další vlastnosti

Videohovory s přehledem zvládne přední VGA kamerka, zatímco zadní 2 Mpix fotoaparátpořídí snímky ve vyšším rozlišení. Součástí zařízení je také gyroskoppro určení polohy zařízení. Vestavěná baterie má kapacitu 3450 mAh a vydrží tak napájet zařízení několik hodin.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě