Lenovo IdeaTab A7 59-444600

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaTab A7 59-444600

Kód výrobku: 59444600
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Android tablety

Lenovo Tab 2 A7-30 se rychle stane nepostradatelným společníkem v každé situaci. Tento fakt ovlivňují hlavně jeho kompaktní rozměry, kdy s hmotností pouhých 269 gramů a tloušťkou 8,9 mm skvěle padne do ruky. I po dlouhém používání vám bude připadat stále lehounký. Malé tělo přímo vyzívá k použití na cestách ať pří cestě do práce nebo do školy. Volání bylo vyslyšeno již na rýsovacím prkně, a tak tablet skvělé plní úlohu zabijáka nudy díky schopnostem jako prohlížení webových stránek, přehrávání hudby či filmů. Vše dokonale dokreslí použitá zvuková technologie Dolby pro čistší a přirozenější zvuk. Spoustu zábavy při focení selfies či groupies si užijete s předním fotoaparátem s rozlišením 0,3 MPix. Využít můžete také zadní 2 MPix kamery pro zaznamenání nevšedních zážitků.

Nejdominantnější prvkem celého zařízení se nestal nikdo jiný než 7" displej. Použitá IPS (In-Plane Switching) technologie zobrazí všechny barvy věrně a sytě, čímž vylepšuje zážitek ze sledování díky skvělé čitelnosti i za přímého slunečního svitu. Kvalitní obrazovou projekci ještě více vyšperkovává rozlišení 1024 x 600 px s citlivostí 170 ppi. Chod celého systému obstará výkonný procesor MediaTek MTK8382, jež zpracovává drtivou většinu výpočetních úkonů. V jeho útrobách pracují na frekvenci 1,3 GHz čtyři nezávislá jádra. Cache paměť procesoru se pohybuje v jednotkách MB, což jí umožní uložit pouze omezené množství dat. V této chvíli přichází na scénu operační paměť 1 GB, která obslouží veškeré paměťové nároky. Na osobní data se těší tzv. vnitřní úložiště disponující úložným prostorem o velikosti 16 GB

Poslední součástkou zapadající do celkové soustavy lze označit konektivitu. Nejpoužívanější funkcí se stane bezdrátové WiFi připojení, které vás udrží v kontaktu s internetem všude, kde tuto samozřejmost provozují. Přenosy dat mohou probíhat klasicky prostřednictvím micro USB kabelu nebo také vzdušnou čarou. Bluetooth verze 4.0 obstará spojení s okolními přístroji, ať už se jedná o přenos dat, přehrávání hudby či ovládání chytré televize. Dokonalý přehled o cestování vám zaručí vestavěný GPS modul, spolupracují s každou dostupnou navigací. Navíc tablet disponuje slotem pro SIM kartu, díky čemuž budete moci jeho prostřednictvím volat či surfovat po internetu kdekoliv se vám zlíbí. Záštitu nad softwarovým vybavením tvoří operační systém Android 4.4 KitKat se svižným a bezproblémovým provozem. Vysokokapacitní baterie zvládne pohánět tablet, v závislosti na použití, až 8 hodin.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě