Lenovo IdeaPad Z50 59-442739

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z50 59-442739

Kód výrobku: 59442739
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Notebook Lenovo IdeaPad Z50 59-442739​​ je multimediální stylové zařízení za dostupnou cenu, který podává exkluzivní grafický a zvukový výkon. Stvořen pro uživatele hledající zábavu a multimédia. Navíc také disponuje dostatečnou výdrži při práci na bateriové napájení, což oceníte především na dlouhých cestách. Díky Lenovo Energy Management je dosaženo ještě menší spotřeby energie, což prodlužuje životnost baterie. Klávesnice Accutype s numerickou klávesnicí je ergonomicky tvarována klávesnice, která zvyšuje pohodlí i přesnost při psaní. Také disponuje softwarem Veriface Pro pro rozpoznání obličeje, kdy se můžete přihlásit do systému prostřednictvím webové kamery, aniž byste museli cokoliv zadávat.

Srdcem notebooku je dvoujádrový procesor Intel Core i5 4210U s frekvencí 1,7 GHz, která jde pomocí funkce TurboBoost zvýšit až na 2,7 GHz. O bezproblémový chod systému se stará 8 GB operační paměť typu DDR3. Zobrazení dat zajišťuje 15,6" velký displej s Full HD rozlišením (1920x1080). Grafická data poskytuje karta NVIDIA GeForce 840M s 4 GB pamětí. Dostatek místa pro uživatelská data zajišťuje disk SSHD, který je složen z 1 TB klasického disku a 8 GB SSD mezipamětí pro rychlejší běh.

Notebook disponuje stereo reproduktory se zvukovou technologií Dolby, což přináší dokonalý zvukový požitek. Díky integrované 720p HD webkameře si budete moci jednoduše volat s kamarády nebo rodinou. Mezi dostupná rozhraní patří Wi-Fi a Bluetooth. Součástí je trojice USB konektorů, z nichž je jeden specifikace 3.0. Tento notebook je dodáván s operačním systémem Windows 8.1.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě