Lenovo IdeaPad Z50 59-432059

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Z50 59-432059

Kód výrobku: 59432059
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Notebook Lenovo IdeaPad Z50 nabízí příjemný zevnějšek, vysoký výkon i přijatelnou cenu. Na první pohled elegantní design je doplněn, v útrobách se vyskytujícím, kvalitním technickým vybavením a řadou funkcí a technologií pro pohodlné a zábavné využívání.

Po otevření notebooku budete hledět do 15,6" FullHD displeje s rozlišením 1960x1080 pixelů. Přenášení dat na displej řeší grafická karta Intel HD Graphics a o výpočet a zpracovávání dat se starají procesor Intel Core i3 čtvrté generace a 4GB operační pamětDíky těmto specifikacím je notebook vhodným kandidátem pro náročnější práci, nesekavé sledování filmů ve vysokém rozlišení či hraní her. Zážitek z multimedií potom podtrhává zvuková technologie Dolby zajišťující bohatý zvuk.

Mezi další z technologií, kterými notebook oplývá patří ergonomicky tvarováná klávesnice AccuType vytvořená pro pohodlné psaní s minimem překlepů. Kromě klávesnice nabízí Z50 pro své ovládání i vícedotykový touchpad, který je v rámci svých gest plně optimalizován pro Windows 8. Ti, kdo nemají při používaní notebooku vždy přístup k síti, ocení dostatečnou výdrž baterie i její dlouhou životnost díky technologii Lenovo Energy Management. Zajímavostí je pak technologie Veriface Pro, která slouží pro rozpoznání obličeje a může tak nahradit heslo při přihlašování do systému.

Dostatek místa pro ukládání dat zajišťuje hybridní 1TB disk s integrovanou 8GB SSD, která zajistí rychlé spouštění notebooku i často používaných aplikací. Mezi neméně podstatné části, kterými je notebook vybaven, patří dva 2.0 USB a jeden 3.0 USB porty, čtečka paměťových karetWi-FiBluetooth 4.0 nebo optická mechanika.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě