Lenovo IdeaPad Yoga 13 59-431624

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Yoga 13 59-431624

Kód výrobku: 59431624
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Vícerežimový notebook Lenovo Yoga 2 13 je vybaven destibodovým displejem, který lze otočit až o 360 stupňů. Pouze si zvolte jeden ze čtyř režimů použití - notebook, tablet, stojánek či stan. Systémová nastavení se automaticky přizpůsobí jakémukoliv režimu. Prostě si jenom vyberete režim podle toho, co chcete právě dělat.

Notebook využívá dvoujádrového procesoru Intel Core i3 s pracovní frekvencí 1,9 GHz, u kterého lze očekávat rychlou odezvu systému a dobrou šetrnost k baterii. Operační paměť disponuje kapacitou 4 GB. Displej IPS o velikosti 13,3" s rozlišením (1366p x 768p) je výbornou volbou pro sledování filmů či prohlížení fotek. Ostrý obraz a jasné barvy oceníte při dlouhé práci na tomto zařízení nebo při běžném surfování či čtení novinek na internetu. Celková kapacita interního úložiště je 500 GBVeškerý chod aplikací je umožněn pomocí operačního systému Windows 8.1
 

Pro pohodlné psaní slouží oblíbená klávesnice AccuType, která je ergonomicky tvarována pro pohodlné psaní s minimem překlepů. Vícedotykový touchpad zajišťuje snadné posouvání, přibližování a otáčení obrazu. Technologie Motion Controlslouží pro snadné ovládání pohybem ruky, kdy jednoduchými příkazy jste schopni procházet stránky, měnit hlasitost hudby či rychlý posun vpřed/vzad při přehrávání hudby. Notebook využívá pro propojení s jinými zařízeními technologie jako Bluetooth, Wi-Fi, USB 2.0, USB 3.0 či micro HDMI. Samozřejmostí je také čtečka paměťových karet (SD/MMC). Vzhledem k výdrži baterie až 8 hodin na jedno nabití je tento notebook ideálním společníkem na dlouhých cestách. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě