Lenovo IdeaPad Y510p černá (59392835)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Y510p černá (59392835)

Kód výrobku: 59392835
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

IdeaPad Y510p představuje herní notebook společnosti Lenovo, určený pro opravdové nadšence, kteří žádají maximální výkon a nic jiného.

 

Už z dálky bude každému jasné, že jste si nepřinesli obyčejný počítač. Tělo z broušeného kovu s jemnou texturou vypadá skvěle i při zavřeném víku, po jeho otevření se vám naskytne další úžasný pohled. Rudě podsvětlené klávesy, červeno-černé reproduktory, kovové tělo. To vše dohromady dohromady zanechává úžasný dojem, a to jsme ještě nezmínili parametry samotného počítače.

 

Procesor je oproti svému silnějšímu bratříčkovidvoujádrový Intel Core i5, taktéž postavený na architektuře Haswell s maximálním taktem 3,1 GHz.  8 GB operační paměti by mělo bez problémů stačit pro většinu her, nároční hráči si ji samozřejmě mohou rozšířit o další 8 GB na celkových 16 GB. Pro hry a další data je připraven 1 TB hybridní pevný disk, který díky 8 GB vyrovnávací SSD paměti výrazně urychluje chod celého systému.

 

Základem každého herního notebooku je samozřejmě kromě silného procesoru i dostatečně výkonná grafická karta. V notebooku Lenovo Y510ptoto dostala za úkol dvojice grafických karet - integrovaná Intel HD Graphics 4600 a NVIDIA GeForce GT 755M s 2 GB vlastní paměti. 

 

Pokud tedy jste zapálení hráči, a hledáte kvalitní herní notebook, mělo by Lenovo Y510p být rozhodně na špičce vašeho žebříčku. To samé platí i pro nadšence, kterým nestačí obyčejný design, a vyžadují i tu nejlepší výbavu.

 

  • Procesor Intel Core i5
  • 8 GB RAM s možností rozšíření
  • 1 TB hybrid-HDD
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GT 755M s 2 GB vlastní paměti a možností přidání druhé grafické karty s technologií NVIDIA SLI

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě