Lenovo IdeaPad Y510p (59404607)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Y510p (59404607)

Kód výrobku: 59404607
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Řada notebooků Y od společnosti Lenovo je určena především hráčům počítačových her a lidem, kteří pracují s náročnými programy. Na první pohled si každý všimne jeho propracovaných detailů, které z něj činí designovou senzaci. Jednou z mnoha předností je jednoznačně dvoujádrový procesor Intel i5-4200M o jaderné frekvenci 2,5 GHz. Ten dodává počítači dostatečnou rychlost pro zvládání náročnějších úloh. Navíc disponuje operační pamětí DDR3 o velikosti 8 GB a ta pomáhá procesoru zlepšovat plynulost běhu celého zařízení. V případě, že by vám tato paměť nestačila, nechal výrobce k dispozici ještě jeden volný slot, kam je možné dodat přídavnou paměť. O špičkové vykreslování obrazu se starají 2 grafické karty NVIDIA GeForce GT755M v režimu SLI, který pomáhá zvýšit výkon dvou grafických karet v jednom počítači. S Lenovo IP Y510p si užijete spoustu zábavy a nic vás již nebude limitovat ani při náročnějších hrách nebo u práce s graficky náročnými programy. Práci zpříjemňuje a zjednodušuje operační systém Windows 8 v 64-bitové verzi.

Na displeji 15,6" s full HD rozlišením 1920 x 1080 se odráží výkony obou grafických karet a díky nim vypadá obraz naprosto fantasticky. Navíc je kvalita obrazu ještě zvýrazněna technologií LED podsvícení. Matné provedení zvyšuje viditelnost na přímém slunci. HDMI port zajišťuje přenos pracovní plochy, filmu nebo hry na televizor a dává vám tak možnost si užít si zábavu na obrazovce ve větším měřítku. Port VGA umožňuje připojení k monitoru.

O bezpečné ukládání uživatelských dat se starají 2 pevné disky. SSD disk s kapacitou 8 GB a pevný disk HDD o velikosti 1 TBWi-Fi pro připojení k bezdrátové internetové síti se v dnešní době stala neodmyslitelnou součástí každého notebooku, proto nechybí ani zde. Bluetooth vám pomáhá s připojením vašeho mobilního telefonu, sluchátek atd., stejně jako 3 USB porty, které slouží k připojení externích zařízení, případně klávesnice a myši. Lenovo IP Y510p je vybaven také čtečkou paměťových karetwebovou kamerou pro videohovory a numerickou klávesnicí. Notebook má celou klávesnici podsvícenu, čímž dodává vzhledu na výjimečnosti. Notebook váží 2,9 kg, takže s přenášením není žádný velký problém. Baterie vydrží až 5 hodin.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě