Lenovo IdeaPad Y50 59-433549

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Y50 59-433549

Kód výrobku: 59433549
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Extrémně výkonný notebook Lenovo IdeaPad Y50 59-433549 se postará o veškerou multimediální a herní zábavu. Exkluzivní vzhled v kombinaci s podsvícenou klávesnici z něho dělá stylového společníka pro vaše herní zážitky. Klávesnice Accutype s numerickou klávesnicí je velice pohodlná a odolná proti polití. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné psaní bez zbytečných překlepů. Také disponuje softwarem Veriface Pro pro rozpoznání obličeje, kdy se můžete přihlásit do systému prostřednictvím webové kamery, aniž byste museli cokoliv zadávat.

Model je vybaven čtyřjádrovým procesorem Intel Core i7-4710HQ. Procesor pracuje na frekvenci 2,5 GHz a navíc podporuje technologii Turboboost s možností navýšení frekvence až na 3,5 GHz. Procesor je doplněn o 8 GB operační paměť typu DDR3. Zobrazení grafických dat je umožněno pomocí 15,6" velkého Full HD displeje. K vykreslování grafických dat slouží karta nVidia GeForce GTX 860M s vlastní 4 GB pamětí typu DDR5. Dostatek místa pro uživatelská data zajišťuje disk SSHD, který je složen z 1 TB klasického disku a 8 GB SSD mezipaměti pro rychlejší běh.

Výrazný a plný zvuk zajišťují prémiové stereo reproduktory od společnosti JBL. V kombinaci s technologií Dolby Advanced Audio budou vaše poslechové zážitky ještě lepší. Čistý a jasný prostorový zvuk si přímo zamilujete. Díky integrované 720p HD webkameře si budete moci jednoduše volat s kamarády nebo rodinou. Součástí balení je také externí optická DVD mechanika, která se připojuje pomocí USB portu. K dispozici je trojice USB portů, z nichž jeden je typu USB 2.0 a zbylé dva jsou typu USB 3.0. Samozřejmostí je podpora rozhraní Wi-Fi a Bluetooth. O chod notebooku je stará operační systém Windows 8.1.

 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě