Lenovo IdeaPad Y50 59-432207

Lenovo IdeaPad Y50 59-432207

Kód výrobku: 59432207
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Moderní herní notebook Lenovo IdeaPad Y50 přichází, aby uspokojil potřeby i těch nejnáročnějších hráčů. Kromě špičkových parametrů vám budou ostatní závidět i stylový design a spoustu podpůrných funkcí, stvořených nejen pro hráče.

Jednou z hlavních předností tohoto modelu je 15,6" Ultra HD displej s vynikajícím rozlišením 3840x2160 pixelů, na kterém vám neunikne jediný detail. Všechny vaše hry vám na tento displej převede grafická karta NVIDIA GeForce GTX s pamětí 4GB. O jejich bezproblémový běh se pak stará procesor Intel Core i7 čtvrté generace a 16 GB operační paměti. S takovou výbavou pod kapotou potom necháte všechny protihráče daleko za sebou. Dokonalost z prožitku už jen dokreslují reproduktory od společnosti JBL s technologií Dolby Advanced Audio.

Mezi další technologie, kterými notebook oplývá patří ergonomicky tvarováná klávesnice AccuType vytvořená k pohodlnému hraní i psaní s minimem překlepů, která je zároveň světelně podsvícena pro práci při nízkém osvětlení. Zajímavostí je pak technologie Veriface Pro, která slouží pro rozpoznání obličeje a může tak nahradit heslo při přihlašování do systému.

K ukládání dat slouží SSD disk s kapacitou 256 GB, který zaručuje rychlé načítání aplikací. Ke sledování filmů, vypalování fotografií, zálohování dat či instalaci softwaru a her slouží externí optická mechanika dodávaná k notebooku. Mezi neméně podstatné části, kterými je notebook vybaven, patří dva 3.0 USB a jeden 2.0 USB porty, čtečka paměťových karetWi-FiBluetooth 4.0 nebo vestavěná 720p webkamera.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě