Lenovo IdeaPad U530touch (59404614)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad U530touch (59404614)

Kód výrobku: 59404614
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
ELEKTRO

 

Lenovo IdeaPad U 530 touch je nejen velmi výkonný notebook, ale na první pohled vás jistě zaujme 15,6" dotykovým Full HDdisplejem, díky kterému budete moci naplno využívat všech funkcí Windows 8.

 

Maximální výkon zaručuje procesor Intel Core i7postavený na architektuře Haswell, která oproti generaci Ivy Bridge přináší nižší spotřebu a vyšší výkon, a to jak samotného procesoru, tak integrované grafické karty. V tomto případě se jedná o model Intel HD Graphics 4400. Procesor je podporován 8 GB operační RAMpaměti.

 

 

 

Pro ukládání dat slouží kombinace klasického pevného disku a rychlého SSDdisku. Na Solid-State-Drive disk o velikosti 16 GB si můžete uložit často používané programy či operační systém, kde je žádoucí co nejrychlejší spuštění. Naproti tomu klasický harddisk poskytuje 1 TB volného místa pro vaše programy a dokumenty.

 

 

Hráči či profesionálové pracující s grafickými programy jistě ocení přítomnost dvojice grafických karet - již zmiňované integrované karty Intel HD Graphics 4400 a dedikované karty NVIDIA GeForce GT 730M, vybavené 2 GBvlastní operační paměti.

 

 

Při používání jistě oceníte podsvícenou klávesnici či extrémně dlouhou výdrž baterie - až 10 hodin přehrávání. Hmotnost 2,3 kg vám umožní bezproblémové přenášení notebooku kamkoliv budete potřebovat.

 

  • Procesor Intel Core i7
  • 1 TB HDD+SSD
  • 8 GB RAM
  • Grafická karta NVIDIA GeForce s 2 GB vlastní paměti

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě