Lenovo IdeaPad U530 59-439409

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad U530 59-439409

Kód výrobku: 59439409
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mini notebooky

Tenký, inteligentní a rychlý, tak přesně takový je notebook Lenovo IdeaPad U530 59-439409. Spadá do kategorie kompaktních přenosných zařízení, které jsou vhodnou volbou pro často cestující uživatele. Notebook disponuje dlouhou výdrží při práci na bateriové napájení, která je ještě prodloužena pomocí správy napájení Lenovo Energy Management. Klávesnice Accutype s numerickou klávesnicí je velice pohodlná a odolná proti polití. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné psaní bez zbytečných překlepů. Technologie Motion Control umožňuje používat webkameru jako vstupní zařízení a to vše bez doteku obrazovky či klávesnice. Pomocí funkce Instant Resume se notebook probudí ze spánku téměř za sekundu. 

Srdcem tohoto modelu je dvoujádrový procesor Intel Core i5 4200Us pracovní frekvencí 1,6 GHz, kterou je možné pomocí TurboBoostu zvýšit až na 2,6 GHz. O bezproblémovou činnost systému se stará 4 GB operační paměť typu DDR3. Zobrazení veškerých dat zajišťuje 15,6" dotykový displej s Full HD rozlišením (1920x1080). Grafická data pro monitor poskytuje grafická karta NVIDIA GeForce GT 730M o velikosti 2 GB, která přináší vynikající obraz. Pro ukládání uživatelských dat využijete hybridní pevný disk, který je složen z klasického 500 GB disku a 8 GB SSD disk mezipaměti pro ještě rychlejší chod systému. 

Lenovo IdeaPad U530 disponuje stereo reproduktory s technologií Dolby Home Theater, které poskytují bohatý stereofonní zvuk a nabízejí skvělý poslechový zážitek. Webové konference nebo online hovory nebudou žádným problémem, jelikož notebook má integrovanou 720p HD webkameru. Notebooku nechybí celá řada rozhraní, jako jsou bezdrátové Wi-FiBluetooth nebo trojice konektorů USB, z nichž jeden je řady 3.0. Pro propojení s monitorem či televizí slouží HDMI konektor. Operačním systémem je Windows 8.1.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě