Lenovo IdeaPad S210 Touch (59377625)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad S210 Touch (59377625)

Kód výrobku: 59377625
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mini notebooky
Každý student i velmi aktivní uživatel ocení ryze cestovní notebook, který zastane veškerou práci i zábavu a zároveň nabízí atraktivní design. Notebook Lenovo IdeaPad S210 Touch přesně splňuje tato kritéria. Díky skvělé hmotnosti 1,5 kilogramu je mimořádně dobře přenositelný a přitom kompaktní a pevný. Jeho konektivita a ergonomie odráží dlouholeté zkušenosti značky Lenovo. Čeká vás pohodlná klávesnice, na níž není problém napsat i diplomovou práci, skvěle ovladatelný touchpad a hlavně dotyková obrazovka s podporou Multi-touch.
 
Displej notebooku měří v úhlopříčce pouhých 11,6 palce, což z notebooku dělá ryze cestovní přístroj, který oceníte daleko od domova, nebo při jízdě vlakem či autobusem. Rozlišení displeje dosahuje na standardních 1366 x 768 pixelů, což při velikosti displeje působí více než jemně. Obrazovka je plně dotyková, můžete ji ovládat více prsty současně a celkově představuje velkou inovaci v ovládání přístroje. Nejnovější systém Windows 8 je samozřejmě plně optimalizovaný pro dotykové ovládání a zaručí vám bleskové a přesné reakce.
 
 
Uvnitř počítače Lenovo IdeaPad S210 Touch pracuje výkonný procesor Intel Core i3, který společně s operační pamětí 4 GB RAM zvládne všechny nároky, které běžný uživatel může klást. Velkou pochvalu zaslouží i 500 GB pevný disk, který pojme velké množství vašich dat, takže vůbec nebudete potřebovat DVD mechaniku celou sadu disků. V další výbavě nechybí čtečka paměťových karet, webkamera a plná podpora ethernetu, Wi-fi i Bluetooth.
 
Doplňující nabídka konektorů vás nepřekvapí, ale ani nezklame. Na cesty budete vždy připraveni díky vysokorychlostnímu USB 3.0 portu i univerzálnímu USB 2.0. Pro připojení k projektoru, televizoru nebo monitoru rádi využijete HDMI konektor. Cestovatele jistě bude zajímat výdrž na baterii, která taktéž potěší všechny pracovníky v terénu. Díky čtyřčlánkové bateriimůžete na cestách nerušeně pracovat až 6 hodin bez dosahu elektrické sítě.

   

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě