Lenovo IdeaPad S20 59-436645

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad S20 59-436645

Kód výrobku: 59436645
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Mini notebooky

Tenký a lehký notebook Lenovo Ideapad S20 59-436645​ je vhodný společník pro každodenní použití. Černé zhotovení je elegantní a univerzální zároveň. Notebook oplývá moderním designem a vysokým výkonem. Klávesnice Accutype s numerickou klávesnicí je velice pohodlná a odolná proti polití. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné psaní bez zbytečných překlepů. Notebook disponuje technologií Lenovo Energy Management pro dlouhou výdrž baterie. Snadná údržba je možná díky funkci OneKey Rescue System – obnovení systému je po napadení virem otázkou jen několika okamžiků. Jednoduché je také zálohování dat a vyhledávání a odstraňování virů.

Model je vybaven dvoujádrovým procesorem Intel Celeron N2840 s pracovní frekvencí 2,16 GHz, kdy pomocí TurboBoostu je možné tuto frekvenci zvýšit až na 2,58 GHz. Dále je doplněn operační pamětí typu DDR3 o velikosti 2 GB, která se stará o poklidný chod systému. O zobrazení se stará 11,6" dotykový displej s HD rozlišením (1366x768). Grafická data poskytuje integrovaná karta Intel HD Graphics. Dostatek místa pro uživatelská data zajišťuje 500 GB pevný disk

Dokonalý prostorový zvuk nabízejí vestavěné stereo reproduktory s technologií Dolby Advanced Audio. Díky integrované 720p HD webkameře si budete moci jednoduše volat s kamarády nebo rodinou. Z rozhraní maté k dispozici porty USB 2.0USB 3.0 a HDMI. Samozřejmostí je podpora bezdrátových rozhraní Wi-Fi a Bluetooth. O chod notebooku se stará operační systém Windows 8.1.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě