Lenovo IdeaPad G700 (59406828)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G700 (59406828)

Kód výrobku: 59406828
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Notebook do domácnosti Lenovo IdeaPad G700 vás svými výkony překvapí. Pořekadlo, že v jednoduchosti je síla, potvrzuje design notebooku. Jeho černé provedení působí elegantně. Celá rodina ocení veliký displej o úhlopříčce 17,3" v HD rozlišení. Na filmy přehrávené tímto notebookem je radost pohledět. Váha notebooku 3 kg, je snesitelná pro jeho přenášení do práce či do školy. 4 hodiny výdrže vám dodává akumulátor se 6 články. Moderní pracovní prostředí vdechne Lenovu IdeaPad G700 moderní operační systém Windows 8.

Stabilní výkony pro vás zabezpečuje dvoujádrový procesor Intel Core i5 3320M. Jeho jádro o běžné frekvenci 2,6 GHz vám umožňuje díky technologii TurboBoost dočasné navýšení rychlosti až na 3,3 GHz. Podporu vašemu procesoru tvoří operační paměť DDR3 s velikostí 8 GB. Moderní, uhlazený a ostrý obraz vám produkuje grafická karta GeForce GT 720M z dílny společnosti NVIDIA.

V konstrukci notebooku naleznete 2 pevné disky, které budete využívat jako úložiště vašich dat. Rychlejší a menší SSD disk o kapacitě 8 GB a HDD disk s prostorem 1 TB. Dostatek místa vám rozhodně chybět nebude. Připojení k síti vám zabezpečují LAN port a bezdrátová Wi-Fi. HDMI a VGA port se postarají o přenesení obrazu vašeho notebooku na televizi, případně monitor. Pro přenos dat na externí zařízení vám poslouží 2x USB port 2.0 a 1x USB port 3.0. Webová kamera vám umožňuje nahrávat videa nebo realizaci videohovorů. Lenovo IdeaPad G700 disponuje i numerickou klávesnici.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě