Lenovo IdeaPad G580 (59401531)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G580 (59401531)

Kód výrobku: 59401531
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Levné notebooky

Notebook Lenovo G580 59401531 nabízí dostačující výkon pro kancelářskou práci nebo běžné použití doma. Displej s úhlopříčkou 15,6" a HD rozlišením oceníte při sledování oblíbeného filmu nebo prohlížení fotek. Plnohodnotná klávesnice s numerickou částí usnadňuje obsluhu notebooku Lenovo G580.

Dostatečný výkon zajišťuje dvoujádrový procesor Intel Pentium 2020M s frekvencí 2,4 GHz. Procesor je doplněn operační pamětí typu DDR3 s kapacitou 4 GB. Pro uživatelská data je připraven pevný disk o velikosti 500 GB. Grafické zpracování má na starosti integrovaná karta Intel HD Graphics. Příslušenství lze připojit pomocí USB rozhraní, nechybí ani USB 3.0 pro rychlý přenos dat. Bezdrátová technologie Wi-Fi umožňuje připojení k internetu téměř kdekoliv. 

Lenovo Energy Management zaručuje dlouhou životnost baterie a používá pokročilou technologii úspory energie pro zvýšení intervalů mezi nabíjením. Funkce OneKey Rescue spolehlivě obnovuje systém po napadení virem. Notebook Lenovo G580 rovněž umožňuje snadno provádět zálohování systému.

 

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě