Lenovo IdeaPad G50 (59422538)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad G50 (59422538)

Kód výrobku: 59422538
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

U notebooku Lenovo IdeaPad G50 vás překvapí bohatá výbava. Zaměřen je na každodenní využití jak v domácnosti, tak v kanceláři či škole. Odolná a ergonomicky tvarovaná ostrůvková klávesnice AccuType s numerickou částí zabezpečuje pohodlí při dlouhodobém psaní bez zbytečných překlepů. Jako polohovací slouží touchpad s intuitivním ovládání pomocí gest.  Výdrž baterie, která je do 5 hodin, prodlužuje speciální technologie Lenovo Energy Managment.

Lesklý 15,6" displej s HD rozlišením a LED podsvícením disponuje širokoúhlým zobrazením 16:9. Aby byl obraz opravdu věrný, poskytuje mu data dedikovaná grafická karta AMD Radeon R5 M230 Enduro a 2 GB vlastní paměti. Notebook k vysokému výkonu pohání procesor čtvrté generace Intel Core i7 4510U s pracovní frekvencí 2,0 GHz, kterou lze krátkodobě zvýšit až na 3,1 GHz. O rychlý start i chod počítače se stará především 8 GB operačních pamětí. Pro všechna vaše data je připraven prostorný hybridní disk, který je rozdělen na dvě části, a to 8GB SSD a 1TB HDD.

Skvělý zvuk si vychutnáte díky zabudovaným reproduktorům s celkovým výkonem 4 W a podporou technologie Dolby Advanced Audio. Zálohat či sledovat filmy budete snadno pomocí optické mechaniky DVD RW. Přenos dat má na starosti buď bezdrátové rozhraní Bluetooth 4.0, nebo tři porty USB, z nichž dva jsou vysokorychlostní specifikace USB 3.0. Jistě také využijete vestavěnou čtečku paměťových karet. Samozřejmostí je připojení k Internetu pomocí Wi-Fi. Ve výbavě nechybí webkamerapro hovory s přáteli přes Internet.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě