Lenovo IdeaPad Flex 15 (59411461)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Flex 15 (59411461)

Kód výrobku: 59411461
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Společnost Lenovo přichází na trh s notebookem, který uživateli nabízí možnost výběru ze dvou pracovních režimů. Zvolíte si, zda s ním budete pracovat jako s běžným notebookem, nebo jej použijete formou stojanu, kdy se přístroj ovládá pomocí dotykové obrazovky.  Lenovo IP Flex 15 je extrémně lehký a zároveň tenký, což zaručuje výbornou přenosnost. Pokud je pro vás toto kritérium důležité, je pro vás IP Flex 15 s 2,3 kg pravou volbou. Baterie vydrží až 9 pracovních hodin. Obraz s rozlišením 1366 x 768 a HD kvalitou nabízí maximální požitek a pohodlí jak při práci, tak při zábavě. Pro větší ostrost obrazu disponuje LED podsvícením. Displej s velikostí 15,6" oceníte zejména při práci, sledování filmů, prohlížení fotek a surfování po internetu. Intuitivní a snadné ovládání obstarává operační systém Windows 8.1 v 64-bitové verzi.

Dvoujádrový procesor Intel i3-4010U se stará o zpracovávání vašich dat. Jádro o frekvenci 1,7 GHz zaručuje obrovskou úsporu baterie, kterou oceníte zejména při dlouhých cestách. Operační paměť DDR3 s velikostí 4 GB napomáhá notebooku udržet jeho plynulý chod při práci. Vysoká kvalita obrazu je zajištěna díky integrované grafické kartě Intel HD Graphics 4000.

Data lze ukládat na jeden ze dvou pevných disků. SSD disk má velikost 8 GB a druhý HDD disk velikost 500 GB, nebudete tk mít obtíže s uložením i většího množství uživatelských dat. Technologie WiFiumožňuje připojit Lenovo IP Flex 15 k bezdrátové internetové síti. K přenosu dat z externích zařízení možete použít Bluetoothči 3 USB porty. Pomocí portu pro HDMI kabel je možné zobrazit pracovní plochu notebooku na televizoru, například při přehrávání filmů. Lenovo IP Flex 15podsvícenou klávesnici, disponuje čtečkou paměťových karet a je vybaven webkamerou.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě