Lenovo IdeaPad Flex 15 59-425348

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Flex 15 59-425348

Kód výrobku: 59425348
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Notebook IdeaPad Flex 15 od Lenova je určen všem uživatelům, kteří ke své práci potřebují klávesnici, ale při zábavě je jim na obtíž. U tohoto modelu můžete, díky jeho konstrukci, totiž klávesnici pohodlně otočit za notebook, využít ji tak jako stojan a notebook ovládat pohodlně, pouze pomocí dotykové obrazovky. Pokud se tak rozhodnete udělat, poznáte, že 15,6" displej s až deseti body dotyku a rozlišením 1366x768 je k tomu jako stvořený. Pro jeho jednoduché ovládání, jak klasickým způsobem, tak především tím dotykovým, pak oceníte operační systém Windows 8.1.

Notebook dále oplývá technologií Dolby Advanced Audio pro kvalitní poslech hudby nebo zvukových efektů při sledování filmů či ergonomicky tvarovanou klávesnicí AccuType pro pohodlnější psaní a redukci překlepů. Pro snadné ovládání dále slouží multidotykový touchpads několika jednoduchými gesty. Lidé kteří notebook potřebují i na cestách jistě ocení nejen jeho malou hmotnost a tenký design, ale i dlouhou výdrž baterie, která dokáže stroj pohánět až šest hodin.

V útrobách tento model skrývá procesor Intel Core i3 čtvté generace a 4GB operační paměti, starající se o pohodlný běh i náročnějších aplikací. Ty potom doplňuje integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400. Pro ukládání dat slouží hybridní pevný disk o velikosti 500GB s 8GB flash pamětí starající se o rychlé spouštění systému i často používaných aplikací. Mezi dalšími prvky notebooku nechybí ani dva 2.0 USB a jeden 3.0 USB porty, Bluetooth 4.0, Wi-Fi či vestavěná webkamera s mikrofonem pro videohovory.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě