Lenovo IdeaPad Flex 14 (59413033)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Flex 14 (59413033)

Kód výrobku: 59413033
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Notebook Lenovo IP Flex 14vám nabízí inovativní způsob použití. Můžete s ním pracovat běžně jako na klasickém notebooku, nebo ve formě stojanus využitím dotykového displeje. Úhlopříčka obrazovky o velikosti 14" s HD rozlišením 1366 x 768 stačí pro jakoukoli práci a zároveň snižuje rozměry zařízení. LED podsvícení zdůrazňuje ostrost displeje, tu nejvíce oceníte při sledování filmů. S hmotností 2 kg a výdrží baterie až na 9 hodin se výborně hodí pro práci v terénu. Lenovo IP Flex 14 byl vybaven nejnovějším operačním systémem Windows 8.1, který se krásně doplňuje s dotykovou obrazovkou.

 

Rychlost a plynulost vaší práce zajišťuje dvoujádrový procesor Intel i3-4010U o frekvenci 1,7 GHz na jedno jádro. V případě většího zatížení mu pomáhá operační paměť DDR3 s velikostí 4 GB. Skvělý zážitek z obrazu dodává grafická karta Intel HD graphics 4400.

Lenovo IP Flex 14 vám nabízí technologii Wi-Fi pro bezdrátové připojení k internetu, 3x USB portem pro přenos dat z externích zařízení a technologii Bluetooth k bezdrátovému spojení s chytrým telefonem nebo sluchátky, případně i přenos dat. Najdete zde i HDMI port, který vám poslouží k propojení s televizorem. Data se ukládají na jeden rychlejší SSD disk nebo na pomalejší HDD disk. Videohorovy zajišťuje webová kamera umístěná nad displejem. Lenovo IP Flex 14 má také zabudovanou čtečku karet.

Bluetooth je otevřený standard pro bezdrátovou komunikaci propojující dvě a více elektronických zařízení, např. mobilní telefon, PDA, osobní počítač nebo bezdrátová sluchátka.

 
 
 
 
USB je univerzální sběrnice, která umožňuje připojení počítače k nejrůznějším zařízením, například k videokamerám, čtečkám paměťových karet, MP3 přehrávačům či tiskárnám a externím disků. Verze 3.0 přináší oproti starším verzím přenosovou rychlost 5 Gbit/s, a přesto je zpětně kompatibilní jak s USB 2.0, tak s USB 1.1
 
 
 

Bezdrátová technologie Wi-Fi vám umožní být online všude tam, kde zachytíte signál. Snadno se tak zdarma připojíte v restauracích, nákupních střediscích nebo v knihovně.
 
 
 
 
Operační systém Windows 8 je navržený především pro počítače s dotykovou obrazovkou, u kterých můžete naplno využívat všechny jeho funkce. Uživatelské rozhraní Modern User Interface (METRO) přináší náhradu starého prostředí známého z předchozích verzí operačních systémů Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitivnější a jednodušší ovládání všech funkcí. 

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě