Lenovo IdeaPad Flex 14 59-425394

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Flex 14 59-425394

Kód výrobku: 59425394
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Herní notebooky

Lenovo Flex 2 14 je stroj s revoluční myšlenkou. Stává se vám, že vás už nebaví klasická práce na klávesnici a raději notebook ovládáte dotykově, ale překáží vám při tom klávesnice? V tom případě oceníte toto zařízení, protože kromě klasické podoby nabízí i polohu stojánku. A navíc se skvěle hodí na cesty, a to díky dlouhé výdrži baterie a nevelké hmotnosti. Specialitou Lenova je klávesnice AccyType, která ergonomicky tvarovaná a umožňuje pohodlné psaní bez překlepů.

Dotykový displej má úhlopříčku 14 ", vybaven je HD rozlišeníma LED podsvícením. Velmi spolehlivého společníka z něj dělá také výkonný procesor Intel Core i3 4030U s pracovní frekvencí 1,9 GHz. O start a následný chod počítače se starají 4 GB operačních pamětí. K ukládání dat máte k dispozici 500GB pevný disk s 8 GB flash paměti

Také nabízí mnoho možností pro rozšíření. Uveďme například trojici portů USB, které vám dovolí připojit myš či flashku. Port HDMIumožní rozšířit pracovní plochu o externí monitor nebo připojení notebooku k televizi. O připojení k Internetu se stará Wi-Fi, nebo ethernetová zástrčka. Webkameraje skvělým nástrojem pro online komunikaci s přáteli i kolegy. V notebooku je předinstalován operační systém Windows 8.1.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě