Lenovo IdeaPad Flex 10 (59411459)

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad Flex 10 (59411459)

Kód výrobku: 59411459
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
Notebooky

Notebook Lenovo IP Flex 10 se vyznačuje především svou lehkostí a výbornou skladností. Využití najde zejména při práci na cestách. Nabízí možnost výběru ze dvou pracovních variant. Buď použití jako běžný notebook, a nebo ve formě stojanu, kde jeho majitel ocení vícedotykový displej. Obraz nabízí maximální rozlišení 1366 x 768 v HD kvalitě. Displej s úhlopříčkou 10,1" má přidáno ještě LED podsvícení pro lepší světlost a ostrost obrazu. S váhou pouhých 1,2 kg opravdu není problém ho mít vždy s sebou. Baterie zaručuje výdrž až na 3 hodiny po předchozím úplném nabití. Lenovo IP Flex 10 je vybaven nejmodernějším operačním systémem Windows 8.1. Port HDMI zaručuje perfektní přenesení obrazu z notebooku na televizor, takže si obraz užijete v maximální kvalitě i na větší obrazovce.

Zpracovávání vašich příkazů zajišťuje dvoujádrový procesor Intel Celeron N2806. Jádro s hodnotou frekvence 1,6 GHz je úsporné, ale zároveň dost výkonné na veškerou běžnou práci. S plynulostí provozu Lenovo IP Flex 10 pomáhá i operační paměť typu DDR3L o velikosti 2 GB. Pokud procesor nestíhá dostatečně rychle ukládat data na pevný disk, využije pomoci právě této paměti. Zajištění špičkové kvality obrazu je prací integrované grafické karty Intel HD Graphics 4000.

Data se ukládají na pevný disk HDD o kapacitě 500 GB, tedy je zajištěn dostatek prostoru pro data běžného uživatele. Pomocí technologie Wi-Fi se připojíte k jakékoli bezdrátové internetové síti, pokud tedy znáte heslo. Lenovo IP Flex 10 je vybaven 2x USB portem, jeden typu 2.0 a druhý 3.0, který produkuje větší rychlost než první. USB porty se využívají například k přenosu dat mezi externím zařízením nebo pro připojení notebookového příslušenství. Dále také disponuje technologií Bluetooth, pomocí které se lze spojit s telefonem nebo sluchátky. Webová kamera umístěná nad displejem slouží k realizaci videohovorů.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě