Lenovo IdeaPad C470, 57331515

Zboží je vyprodáno

Lenovo IdeaPad C470, 57331515

Kód výrobku: 57331515
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl již ukončen. Dále můžete vybírat z naší nabídky níže:
PC

Společnost Lenovo přichází s další důkazem svého umu na poli počítačových technologií s modelem All In One neboli vše v jednom. Lenovo IC C470 (57331515) v sobě kloubí sílu kompaktních rozměrů s výkonem nejlepší kvality. Jestliže na své pracovní desce nemáte dostatek prostoru, oceníte možnost mít veškerý hardware přímo implementovaný do monitoru. Zmizí nevzhledná bedna pod stolem a nahradí ji stylový monitor. Uspořádaná kabeláž nijak nepřekáží, čímž skvěle doplňuje atraktivní kovový stojan. Jako základní stavební kámen programového vybavení byl povolán systém DOS s jednoduchým uživatelským prostředím.

Nyní odbočíme od grafické a designové stránky k ultimátnímu výpočetnímu výkonu. Dirigentem celého informačního toku se stal procesor 3. generace Intel Pentium 3558U. V jeho nitru se dvě pracující jádra ohání úctyhodnou rychlostí 1,7 GHz. Špičkový výkon bez kompromisů vás provede všemi úskalími pracovního procesu. Spolehnout se můžete na služby 4 GB operační paměti, která si bude pamatovat všechny potřebné pokyny dle vašich požadavků. Na vaše osobní data, jako fotografie, videa, filmy, pracovní soubory či muziku, se těší obrovský pevný disk s kapacitou 500 GB. Stejně jako u běžného stolní PC najde i zde důležité porty a konektory. Mezi hlavní se řadí LAN konektor pro přístup do globální internetové sítě. Dále můžete využít služeb USB 3.0 a 2.0 pro přenos dat, či připojení externích zařízení. Do výbavy se mimo jiné počítá také HDMI výstup pro přehrávání filmů na televizoru. Dokonce i DVD optická mechanika a čtečka paměťových karet 6v1 si našly své místo.

Vše zakončíme nejdominantnější částí, kterou je samozřejmě obrazovka, či přesněji její displej. Abyste si užili to nejlepší z All In One technologie, budete mít k dispozici 21,5" velký displej. Ještě více atraktivnosti dodá použité Full HD rozlišení. O veškeré zobrazovací úkony se stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400. Celou atmosféru skvělého zobrazení podtrhují integrované reproduktory od společnosti JBL. V kombinaci kvalitního hardwaru s technologií Dolby Advaced Audio naleznete vysoce kvalitní zvukové podání v nezkreslené, čisté produkci. Pro příjemnou práci neposlouží pouze velká obrazovka, ale také dodatečně příslušenství. Například klávesnice typu AccuType svým speciálním ostrůvkovým designem kláves činní psaní mnohem pohodlnějším bez zbytečných překlepů. Pokud počítač využijete převážně pro pracovní účely, pak jistě oceníte technologii Lenovo Rescue System pro snadnou zálohu a obnovení dat.

Moje prodejna

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefon: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

oblíbená prodejna (změnit)

zboží na prodejně zobrazit na mapě